NaslovnicaVijestiPOTVRĐENO: Prva utakmica Manchester Uniteda pod vodstvom Mourinha

POTVRĐENO: Prva utakmica Manchester Uniteda pod vodstvom Mourinha

Prva utakmica Manchester Uniteda pod vodstvom Mourinha će biti protiv Borussije Dortmund 22. jula u okviru međunarodnog Kupa prvaka u Shanghaju.

Prva utakmica Manchester Uniteda pod vodstvom Mourinha

Mourinho se u proteklih nekoliko mjeseci na naslovnicama svih medija navodio kao nasljednjik Louisa van Gaala, a zada kad je nizozemski stručnjak dobio otkaz u pondjeljak, očekuje se imenovanje Portugalca novim trenerom.

U četvrtak navečer Sky Sports je objavio da je sve dogovoreno, te da se samo čeka službena potvrda koja će biti objavljena ovog petka.

Prema izvorima iz Manchester Uniteda, prva utakmica Josea Mourinha na klupi Crvenih vragova će biti protiv Borussije Dortmund u ICC kupu.

Nakon te utakmice Manchester United će se sastati sa gradskim rivalom Manchester Cityjem, a ta utakmica će biti posebno zanimljiva jer će se Mourinho ponovo sastati sa bivšim trenerom Barcelone Pepom Guardiolom, njegovim starim neprijateljem.

Utakmica protiv Dortmunda će biti prva prilika za navijače Uniteda da vide svog novog trenera u akciji, kao i njegove planove i način igre.

Mourinho je bez posla od decembra, kada je dobio otkaz u Chelseaju, samo par mjeseci nakon što je klubu donio titulu prvaka Premier lige u sezoni 2014/15. Unitedovi navijači zasigurno se nadaju da će ostvariti isti uspjeh i na klupi njihovog kluba, s obzirom da nisu osvojili naslov još od odlaska Fergusona u mirovinu.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!