NaslovnicaVijestiPotvrđeno: Urugvajac se vraća reprezentativnim dužnostima

Potvrđeno: Urugvajac se vraća reprezentativnim dužnostima

Urugvajac se vraća reprezentativnim dužnostima. Barcelonin napadač je odslužio devet utakmica suspenzije i vratit će se u reprezentativnu akciju protiv Brazila u Recife-u 29. marta.

Urugvajac se vraća reprezentativnim dužnostima

29-godišnjak je sada odslužio devet utakmica suspenzije koje je dobio zbog ugriza italijanskog braniča Giorgio Chiellinija na Svjetskom prvenstvu 2014. godine.

Pet puta svjetski prvaci su na početku trebali ugostiti svoje historijske rivale, Brazil, u Areni Pernambuco u Recifeu u četvrtak 24, ali je meč pomjeren za petak.

Brazil će potom putovati za Suncion da se sastane sa Paraguayom, koji je izbacio Dunginu ekipu u četvrt-finalu prošlogodišnje Copa America, u utorak 29.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Urugvaj je napravio imrepsivan start za kvalifikacije na Svjetsko prvenstvo 2018. godine, osiguravajući tri pobjede iz četiri utakmice u Suarezovom odsustvu, što ih je odvelo do drugog mjesta iza Ekvadora.

Brazil se vratio iz poraza u prvoj utakmici od Chile-a, sa neriješenim ishodom protiv Argentine i pobjeda protiv Perua i Venezuele.

Trener Dunga će još jednom da pripremi svoju ekipu u Brazilu, Comary Granja trening kamp, planinska regije Rio de Janeiroa.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!