NaslovnicaVijestiPOTVRĐENO: Zvijezda Real Madrida propušta finale Lige prvaka

POTVRĐENO: Zvijezda Real Madrida propušta finale Lige prvaka

Iz Real Madrida su potvrdili da je Raphael Varane pretrpio povredu bedra i da neće nastupiti u finalu Lige prvaka koje se igra sljedećeg tjedna.

Real Madrid spreman prodati svoju zvijezdu Manchester Unitedu

Iako Madriđani nisu potvrdili koliko će 23-godišnjak izostati sa terena, po svemu sudeći francuskom reprezentativcu će biti potrebno do šest tjedana kako bise u potpunosti oporavio, što znači da će propustiti finale Lige prvaka protiv velikog gradskog rivala Atletico Madrida.

Još uvijek nije sigurno da li će mladi defanzivac nastupiti na Europskog prvenstvu, koje se održava u njegovoj zemlji ove godine.

Pored njega, poznato je da će Aymeric Laporte i Kurt Zouma propustiti EURO također zbog povreda, dok treća opcija na centralnoj pooziciji u obrani Mamadou Sakho propušta prvenstvo zbog suspenzije UEFA-e.

Na centralnim defanzivnim pozicijama ostaju samo Laurent Koscielny, Jeremy Mathieu, te Elaquim Mangala.

Uz Varanea na toj listi Francuzi bi mogli imati velikih problema u obrani na prvenstvu, gdje prvu utakmicu igraju protiv Rumunjske. Varane je odigrao 26 ligaških utakmica ove sezone u dresu kraljevskog kluba, ali je u posljednje vrijeme u Ligi prvaka izgubio mjesto u prvoj postavi, te Zidane očito više vjeruje Portugalcu Pepeu.

[su_betfair_200eura]

[excerptlist num=5 ]

 

Najnovije vijesti

Trener ženske momčadi Leicestera dobio otkaz zbog romantične veze s igračicom

0
Willie Kirk (45), menadžer engleskog ženskog nogometnog kluba Leicester City Women, smijenjen je nakon što je interna istraga utvrdila da je prekršio pravila ponašanja....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!