NaslovnicaVijestiPotvrdio putem Facebooka: Balkan je bogatiji za još jednog igrača u Liverpoolu!

Potvrdio putem Facebooka: Balkan je bogatiji za još jednog igrača u Liverpoolu!

Navijači Liverpoola plakali su nakon što su sinoć u gostima sa 2-0 poraženi od West Hama sinoć, koji vodi Slaven Bilić. No, nisu trebali čekati dugo da novo pojačanje pristigne na Anfield jer je jedna od glavnih Kloppovih meta putem Facebooka potvrdio dolazak u Liverpool.

OIR_resizer

Marko Grujić, 19-godišnji veznjak, koji je već ranije bizarno uspoređivan sa legendom Liverpoola Stevenom Gerrardom, u ponedjeljak će obaviti liječničke preglede.

19-godišnjaka prati i “skandal” kada mu je otac uzeo putovnicu kako ne bih mogao otputovati potpisati ugovor, no čini se kako je sve dogovoreno, kako i sam igrač potvrđuje.

Kako bilo, navijači Liverpoola će morati pričekati da 19-godišnjaka vide na Anfieldu do sljedeće sezone jer će Grujić biti na posudbi u Crvenoj Zvezdi do kraja tekuće sezone.

[su_bet365_watch_live_basketball_veliki]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!