NaslovnicaVijestiPOVIJESNI TRENUTAK: Morata postao prvi igrač u povijesti nogometa koji je uradio...

POVIJESNI TRENUTAK: Morata postao prvi igrač u povijesti nogometa koji je uradio ovo

Napadač Real Madrida Alvaro Morata ispisao je nogometnu povijest danas, nakon što je ušao sa klupe u završnici finala Svjetskog klupskog prvenstva protiv Kashime Antlersa.

Tim Zinedinea Zidanea ušao je napadački u utakmicu, te poveo već u 9. minuti golom Karima Benzeme. Međutim, japanski prvak se nije predavao i ubrzo prije kraja prvog poluvremena stigao je do izjednačujućeg gola, koji je postigao Shibasaki.

Početkom drugog poluvremena Kashima je povela, da bi u nastavku utakmice na scenu stupio Cristiano Ronaldo koji je postigao hat-trick, a dva od tri gola je postigao u produžecima, nakon što je u drugom poluvremenu izjednačio sa bijele tačke.

31-godišnjak je zatim zamijenjen u drugom poluvremenu produžetaka, a umjesto njega u igru je ušao Alvaro Morata. Međutim, ta izmjena je ostavila mnoge iznenađenim, jer su ‘Madriđani’ već bili izvršili tri izmjene prije te.

Ušavši u igru, Morata je postao prvi igrač u povijesti nogometa koji je ušao kao četvrta izmjena na jednoj utakmici, a sve zahvaljujući nedavno uvedenom pravilu o mogućnosti nove izmjene tokom produžetaka.

“Kraljevski klub” je tako ukupnim rezultatom 4-2 osvojio svoje drugo Svjetsko klupsko prvenstvo u povijesti kluba, nakon što su prvo osvojili prije dvije godine.

[su_tipbet_7eur_no_deposit]

[excerptlist num=5 ]

 

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!