Povratak Super Marija: Nakon postizanja pobjedničkog gola uslijedio je crveni karton

Voda je mokra, trava je zelena, Mario Balotelli postiže pobjednički gol i zatim dobiva crveni karton.

Povratak Super Marija

Samo još jedan standardni dan u životu Super Marija, ali da kažemo iskreno, bivši Manchester Cityjev i Milanov napadač je nesretno dobio crveni karton tijekom Niceove utakmice protiv Dijona.

No, prije nego što je bio poslan na rano tuširanje, Balotelli je postigao svoj šesti ligaški pogodak ove sezone iz penala nakon što je Alassane Plae srušen u kaznenom prostoru.

Bio je to tipično smiren i hladan udarac i pogodak Talijana.

Samo minut prije kraja utakmice, Balotelli je pomalo uništio svoj herojski nastup tako što je poslan na rano tuširanje nakon neumoljive borbe na terenu protiv igrača Dijona.

27-godišnjak je dopustio da ga emocije preplave kada je napuštao teren i zatim je udario rukom od klupu.

U tom trenutku se jadni službenik uhvatio za uho i skočio u šoku. Zanimljiva situacija u kojoj Balotelli zaista nije zaradio crveni karton ili možda jest, procijenite sami.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Oznake: