NaslovnicaVijestiPovratak Super Marija: Nakon postizanja pobjedničkog gola uslijedio je crveni karton

Povratak Super Marija: Nakon postizanja pobjedničkog gola uslijedio je crveni karton

Voda je mokra, trava je zelena, Mario Balotelli postiže pobjednički gol i zatim dobiva crveni karton.

Povratak Super Marija

Samo još jedan standardni dan u životu Super Marija, ali da kažemo iskreno, bivši Manchester Cityjev i Milanov napadač je nesretno dobio crveni karton tijekom Niceove utakmice protiv Dijona.

No, prije nego što je bio poslan na rano tuširanje, Balotelli je postigao svoj šesti ligaški pogodak ove sezone iz penala nakon što je Alassane Plae srušen u kaznenom prostoru.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Bio je to tipično smiren i hladan udarac i pogodak Talijana.

Samo minut prije kraja utakmice, Balotelli je pomalo uništio svoj herojski nastup tako što je poslan na rano tuširanje nakon neumoljive borbe na terenu protiv igrača Dijona.

[su_no1forfootball]

27-godišnjak je dopustio da ga emocije preplave kada je napuštao teren i zatim je udario rukom od klupu.

U tom trenutku se jadni službenik uhvatio za uho i skočio u šoku. Zanimljiva situacija u kojoj Balotelli zaista nije zaradio crveni karton ili možda jest, procijenite sami.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!