NaslovnicaVijesti"Povratak u Juventus bi bio poput sna"

“Povratak u Juventus bi bio poput sna”

Bivši napadač Juventusa Fernando Llorente izjavio je da ima lijepe uspomene na provedeno vrijeme u klubu iz Torina, te dodao da bi se rado vratio u klub ukoliko se za to ukaže prilika.

Povratak u Juventus bi bio poput sna

On je stigao u Juventus iz Athletic Bilbaa u slobodnom transferu u ljeto 2013. godine nakon čega je osvojio dvije titule prvaka Serije A prije odlaska u Sevillu na početku ove sezone.

Llorente je postigao 23 gola u 66 odigranih utakmica u Seriji A, te priznaje da bi povratak u Juventus bio poput sna.

“Povratak u Juventus? Trenutno razmišljam o dobrom završetku sezone sa Sevillom”, izjavio je 31-godišnjak za Tuttosport.

“Međutim, ne možete predvidjeti što će se dogoditi u budućnosti, nikada ne možete isključiti ništa u nogometu. Ja iskreno ne znam da li je povratak u Juventus moguć, ali to bi bilo poput sna ukoliko se dogodi.”

“Uživao sam u dvije sjajne sezone u Juventusu i osvojio mnogo trofeja. Moj period u Juventusu i osvajanje Svjetskog prvenstva sa Španjolskom su najljepše stvari koje su mi se dogodoile tokom karijere.”

Llorente je bio u vrlo bliskom odnosu sa velikom zvijezdom Juventusa Paulom Pogbom dok je boravio u Torinu, te osjeća da će Pogba ostati u Juventusu još neko vrijeme.

“Ne bi me iznenadilo da Pogba ostane u Juventusu. On se tu osjeća vrlo dobro, a u svijetu postoji samo nekoliko timova koji su veliki kao Juventus. Sa Paulom razgovaram puno, ali ne raspravljamo o njegovoj budućnosti, jer to je privatna stvar.”

[su_bet365_watch_live_football_veliki][su_netbet_bonus][/su_bet365_watch_live_football_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!