NaslovnicaVijestiPOZITIVNE VIJESTI ZA REAL MADRID: Stiže pojačanje iz Premier lige!

POZITIVNE VIJESTI ZA REAL MADRID: Stiže pojačanje iz Premier lige!

Pozitivne vijesti za Real Madrid! Stiže pojačanje iz Premier lige! Real Madrid je dobio neke pozitivne vijesti o transferu, nakon što je menadžer Manchester Cityja Pep Guardiola otkrio svoje strahove o tome da bi Brahim Diaz mogao napustiti klub u skorijoj budućnosti.

POZITIVNE VIJESTI

Kao i prema The Sunu, Diaz razmatra odlazak sa Etihada na ljeto i već će moći razgovarati sa klubovima o potpisivanju ugovora na zimskom prijelaznom roku.

The Sun također primjećuje da je interes Real Madrida za veznjaka vrlo jasan i da je Guardiola govorio o Diazu u četvrtak, navodeći da ga žele zadržati u klubu ali da to ne ovisi o njima – to je njegova želja. Inzistiramo da ga želimo, ali agent, on i obitelj odlučuju.

Te riječi će biti dobra vijest za Real Madrid, jer to znači da bi definitivno imali priliku da potpišu dječaka koji ne želi više da ostane u Cityju.

Diaz se mučio da dobije redovniju minutažu u prvoj momčadi, što bi moglo imati korist za Real Madrid , ako odluče da ga potpišu.

Real će moći potpisati Diaza u besplatnom transfer prije ugovora u siječnju prema izvještaju The Suna, pa izgleda da City neće imati vremena da pokuša da ga zadrži u svojim redovima.

Diaz je bio fantastičan za City u onim utakmicama u kojima je dobio priliku, dok je postigao oba gola za ekipu protiv Fulhama u EFL kupu na početku studenog.

Međutim, ovaj trenutak može biti kratkotrajan ako klub doživi gubitak Diaza ove sezone, a to je posebno dobro za europskog suparnika koji se zove Real Madrid.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!