NaslovnicaVijestiPoznat broj navijača Borussije Dortmund koji su produžili sezonske ulaznice

Poznat broj navijača Borussije Dortmund koji su produžili sezonske ulaznice

Nogometni klub Borussia iz Dortmunda priopćio je da je 54.934 navijača obnovilo sezonske ulaznice za predstojeću sezonu 2017-2018. Kako se navodi, 99,88 posto od 55.000 vlasnika sezonskih ulaznica iz prošle sezone, odlučilo je da i ove godine kupi godišnju kartu. Godišnju ulaznicu nisu obnovila 66 navijača. Prošle sezone godišnje karte nisu obnovila 84 navijača Borussije, a godinu dana prije toga 93, mnogi od njih iz prihvatnih razloga, zbog selidbe, piše u priopćenju.

sezonske ulaznice

Borussia iz Dortmunda je u vrhu po prosječnoj posjećenosti prvenstvenih utakmica na domaćem terenu (79.712), a iza nje su Barcelona (77.944) i Manchester United (75,29 tisuća).

[su_bonus]

Borussia iz Dortmunda je u minuloj sezoni Bundeslige završila na trćem mjestu sa 64 boda, ali uprkos tome podršaka timu iz Dortmunda nikada nije izostajala. Milijunaši su se direktno kvalifikovali u Ligu prvaka sljedeće sezone, a ispred njih na tablici Bundeslige su završili iznenađenje sezone, Leipzig i Bayern.

Mladi branič polaskan interesom Barcelone: Valverde sprema ponudu od 45 milijuna funti za 21-godišnjaka

Barcelona sprema veliku ponudu za igrača Real Madrida: Valverde ga želi na Nou Campu

Messi šokirao izjavom: Kada se vratim u Barcelonu, ne želim ga više vidjeti

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!