NaslovnicaVijestiPOZNAT NOVI TRENER: Manchester United slučajno otkrio tko će mijenjati Josea Mourinha...

POZNAT NOVI TRENER: Manchester United slučajno otkrio tko će mijenjati Josea Mourinha do kraja sezone!

Iz Manchester Uniteda su na službenoj klupskoj stranici nenamjerno otkrili kako će novi, privremeni trener tima biti njihov bivši legendarni napadač Ole Gunnar Solskjaer. Mourinhu je otkaz uručen jučer ujutru nakon kratkog sastanka sa izvršnim potpredsjednikom Edom Woodwardom, a iz kluba je potvrđeno kako će tek na kraju sezone dovesti njegovu dugoročnu zamjenu, a do tada će pronaći privremenog trenera.

Solskjaer novi trener Manchester Uniteda

Kao favorit za preuzimanje klupe ‘Crvenih vragova’ navodi se trener Tottenham Hotspura Mauricio Pochettino, koji bi na Old Trafford mogao doći sljedećeg ljeta. Međutim, u međuvremenu je Woodward već navodno održao pregovore sa Solskjaerom. Naime, ako je vjerovati službenoj klupskoj stranici, njegov dolazak je već dogovoren, iako je ta objava ubrzo uklonjena.

Solskjaer trenutno obavlja funkciju trenera norveškog velikana Moldea, ali je tamo sezona završena prošlog mjeseca, te nova neće počinjati sve do marta sljedeće godine. Na pitanje novinara o mogućem povratku legendarnog Norvežanina na Old Trafford, čelnici kluba su poručili ‘kako ne žele komentarisati to’. U United bi se također mogao vratiti i Mike Phelan, koji će biti asistent Solskjaeru.

56-godišnjak, koji je dugo vremena obavljao funkciju asistenta legendarnog Sir Alexa Fergusona, napustio je klub 2013. godine, ubrzo nakon što je Ferguson otišao u više nego zasluženu mirovinu. U trenerskom timu će ostati Michael Carrick i Kieran McKenna, dok bi Solskjaerova prva utakmica na klupi bivšeg tima trebala biti utakmica protiv Cardiff Cityja, također jednog od njegovih bivših klubova, koja je na rasporedu u subotu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!