NaslovnicaVijestiIZNENAĐENJE NAKON POLOVICE PREBROJANIH GLASOVA: Poznat poredak prva tri nogometaša u borbi...

IZNENAĐENJE NAKON POLOVICE PREBROJANIH GLASOVA: Poznat poredak prva tri nogometaša u borbi za Zlatnu loptu!

Francuski mediji su izvijestili da hrvatska zvijezda Luka Modrić nakon polovice prebrojanih glasova za Zlatnu loptu vodi u glasanju a veliko iznenađenje predstavljaju nogometaši na drugom ili trećem mjestu.

Francuski časopis France Football, organizator prestižne nagrade Zlatna Lopta3. prosinca predstavit će ime igrača koji će primiti nagradu za najboljeg nogometaša u 2018. godini. Izbor unatoč konkurenciji od strane UEFA-e i FIFA-e u nogometnim krugovima, i dalje uživa najveći ugled a bodove dodjeljuje 200 novinara iz cijelog svijeta.

Radio stanica Radio France Internationale izvijestila je da je nakon polovice svih prebrojanih glasova, u vodstvu hrvatska zvijezda Luka Modrić, koji je ove godine već dobio priznanje od strane UEFA-e i FIFA-e.

Oni su također objavili ime drugoplasiranog i trećeplasiranog nogometaša a iznenađujuće na prva tri mjesta se ne nalazi Cristiano Ronaldo ili neki od drugih favorita kao što su Mohammed Salah i Antoine Griezmann. Tako su na drugom i trećem mjestu dva francuska nogometaša koji u nogometnim krugovima nisu dobili previše šansi za osvajanje ove nagrade, Kylian Mbappe i Raphaël Varane.

U posljednjih deset godina samo su dva nogometaša osvajali ovu nagradu – Lionel Messi i Cristiano Ronaldo, a ta tradicija bi ove godina mogla biti prekinuta.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!