NaslovnicaVijestiPoznat sudac koji će sudit polufinale LP između Bayerna i Reala...

Poznat sudac koji će sudit polufinale LP između Bayerna i Reala…

Krovna europska nogometna organizacija UEFA službeno je potvrdila suca koji će dijeliti pravdu između Bayern Munchena i Real Madrida u polufinalnoj utakmici koja je na rasporedu u srijedu navečer. U prošlosezonskom dvoboju ostali su mnogi sudački repovi, svi se nadaju da se to neće ponoviti…

Čovjek koji će dijeliti pravu u Munchenu je Bjorn Kuipers. Nizozemski sudac u elitnom je rangu sudaca od 2006. godine. Riječ je o sucu koji je čak sudio i finale Lige prvaka, bilo je to 2014. godine kada je Real Madrid slavio protiv Atletico Madrida rezultatom 4-1, a samo godinu prije toga sudio je finale Europa lige.

[su_live_koeficijenti]

Riječ je o jednom od najboljih sudaca na svijetu a u proteklih nekoliko godina sudio je velike i bitne utakmice poput:
Chelsea – PSG u Ligi prvaka
Italija – Hrvatska u kvalifikacijama za Euro
Roma – Barcelona u Ligi prvaka
Hrvatska – Španjolska na Euru
Barcelona – Juventus u Ligi prvaka
Juventus – Monacu u Ligi prvaka
Dortmund – Real Madrid u Ligi prvaka
Atletico Madrid – AS Roma u Ligi prvaka

To su samo neke od najvećih utakmica koje je Kuipers sudio u zadnjih nekoliko godina. Riječ je i o sucu koji će suditi na Svjetskom nogometnom prvenstvu. Ono što se svi nogometni fanovi nadaju jest da se nakon ovo polufinala neće pričati o sucima.

Prošle sezone u prvoj utakmici između Bayerna i Real Madrida došlo je do kontroverznog penala kojeg je Arturo Vidal ipak promašio, a nakon toga i do kontroverznog crvenog kartona za Javi Martineza. U drugoj utakmici ponovno je bio crveni karton za Bayern Munchen, a dobio ga je Vidal. Golu Bayerna predhodilo je zaleđe kao i kod dva gola Cristiana Ronalda u sudačkoj nadoknadi.

[su_champions_league]

Puno i previše se pričalo o sucima nakon fenomenalnih 210 minuta koliko smo ukupno gledati zadnjih međusobni dvoboj Bayern Munchena između Real Madrida i Bayerna. Svi se nadamo da će gospodin Kuipers dobro odraditi posao i da će svi uživati u nogometu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!