NaslovnicaVijestiPoznat sudac utakmice Juventus - Real Madrid ...

Poznat sudac utakmice Juventus – Real Madrid …

U utorak se na Juventusovom stadionu igra prva utakmica četvrtine finala Lige prvaka između Juventusa i Real Madrida. Prošlogodišnji finalisti Lige prvaka jučer su slavili i jedni i drugi i dobroj formi ulaze u ovaj dvoboj.

Krovna europska nogometna organizacija UEFA odredila je suca za prvu utakmicu Juventusa i Real Madrida. Riječ je o Cuneytu Cakiru iz Turske. Realu je Cakir u zadnjih godinu dana svirao dva puta u Ligi prvaka, oba puta Real je izgubio. Izgubio je Real od Atletico Madrida na Calderonu u polufinalu te protiv Tottenhama na Wembleyu u grupnoj fazi ove sezone.

[su_bet365_100_bonus]

No Cakira se pamti i po utakmici Manchester United – Real Madrid kada je Nani dobio sporni crveni karton zbog faula na pola terena. Tada je Fergusonov United ispao protiv Mourinhovog Reala u utakmici u kojoj je Luka Modrić zabio fenomenalni gol na Old Traffordu.

S druge strane, navijači Juventusa Cakira pamte po finalu Lige prvaka u Berlinu protiv Barcelone. Juventus je tada poražen rezultatom 3-1, ali ostali su repovi zbog sporne situacije oko penala nad Pogbom pri rezultatu 1-1. Ukupno je Cakir Juventusu sudio četiri utakmice u Ligi prvaka, od 4 utakmice ‘Stara dama’ slavila je u dvije, a u dvije je poražena. Real Madridu Cakir je u Ligi prvaka ukupno sudio 9 utakmica od kojih je ‘kraljevski klub’ u pet slavio, u dvije je remizirao i u dvije izgubio.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Cuneyt Cakir jedan od najboljih sudaca svijeta, a to dokazuje i činjenica da mu je UEFA ove sezone dala da sudi najbolje utakmice Lige prvaka poput Atletico Madrid – Chelsea, Tottenham Hotspur – Real Madrid, Bayern Munchen – PSG i Chelsea – Barcelona. Također, izabran je i za suca na nadolazećem Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji.

No, na stranu tko će dijeliti pravdu na terenu, bitno je tko će braniti boje Juventusa i Reala, a sada se samo zna da na terenu neće biti Miralema Pjanića i Benatije, a možda ni Alexa Sandra dok Zidane vjerojatno neće moći računati na Nacha.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!