NaslovnicaVijestiZašto je morao igrati? U Barceloni bijesni zbog ozljede jednog od ključnih...

Zašto je morao igrati? U Barceloni bijesni zbog ozljede jednog od ključnih igrača

Perspektivni španjolski nogometaš i mlada zvijezda Barcelone, Gavi, pretrpio je ozljedu križnih ligamenata koljena tijekom sinoćnje pobjede Španjolske nad Gruzijom. Španjolska je sinoć na domaćem terenu pobijedila Gruziju rezultatom 3:1 u posljednjoj utakmici desetog kola kvalifikacija za Europsko prvenstvo, koje će se iduće godine održati u Njemačkoj. U 26. minuti, Gavi je morao napustiti igru zbog ozljede.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Gavi je završio u suzama zbog teške ozljede, plakao je i prije i nakon medicinskih pregleda u svlačionici. Prema informacijama Fabrizia Romana, u Barceloni su izrazili bijes zbog ozljede svoje talentirane zvijezde. “U Barceloni su bijesni jer ne razumiju zašto je Gavi morao igrati tu utakmicu”, piše Romano.

Da bi osigurala prvo mjesto u grupi A ispred Škotske, Španjolskoj je bila potrebna pobjeda protiv Gruzije. Škotska je odigrala neriješeno protiv Norveške na domaćem terenu, čime je izgubila mogućnost da zauzme prvu poziciju. S obzirom na nužnost pobjede, selektor Španjolske Luis de la Fuente angažirao je najbolje igrače koji su mu bili na raspolaganju kako bi ostvarili pobjedu protiv Gruzije. Međutim, taj pristup je imao cijenu, budući da je doveo do gubitka jednog od ključnih igrača reprezentacije, kao i Barcelone.

Zbog teške ozljede Gavi će izbivati ​​najmanje šest do osam mjeseci, što znači da vjerojatno neće nastupiti na Europskom prvenstvu iduće godine, ali ni na Olimpijskim igrama.

Najnovije vijesti

Carlo Ancelotti otkrio što mu je Pep Guardiola rekao nakon utakmice

0
Nakon dramatične utakmice i serije penala u Manchesteru, Real Madrid se izborio za prolazak u polufinale Lige prvaka, pridruživši se PSG-u, Borussiji i Bayernu. "Ovakva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!