Poznata kazna za Cristiana Ronalda zbog guranja suca na jučerašnjem El Clasicu

Sinoćnju utakmicu Superkupa Španjolske između Barcelone i Real Madrida obilježio je legendarni Cristiano Ronaldo, unatoč tome što je na terenu proveo samo 30 minuta.

Poznata kazna za Cristiana Ronalda zbog guranja suca

Otkako je ušao u igru umjesto Benzeme u 58 minuti, Portugalcu su bile potrebne 22 minute da postigne nevjerovatan gol za vodstvo ‘kraljevskog’ kluba.

Međutim, nakon tog pogotka je dobio dva žuta kartona u razmaku od dvije minute, jedan za skidanje dresa prilikom proslave pogotka, a drugi za navodnu simulaciju, zbog koje je isključen.

Sudac utakmice Ricardo de Burgos mu je pokazao crveni karton, nakon čega ga je Ronaldo odgurnuo, te krenuo ka svlačionici, te mu zbog toga prijeti suspenzija od strane saveza između 4 i 12 utakmica.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Prema pisanju Daily Maila, Ronaldo će dobiti pet utakmica zabrane igranja, i tako propustiti četiri ligaške utakmice, te uzvrat Superkupa protiv najvećeg rivala. Pored toga, 32-godišnjak će navodno biti kažnjen i sa 3,000 eura kazne zbog guranja.

Njegovi suigrači su razočarani crvenim kartonom, a prema mišljenju Sergija Ramosa sudac je pretjerao te bez razloga Portugalcu dao drugi žuti karton.

“Bio je daleko od mene. Mislim da je bilo kontakta zbog kojeg je izgubio balans i nije učinio ništa protiv pravila”, rekao je Ramos nakon utakmice.

“Možda je i nemoguće žaliti se na ovu odluku, morat ćemo još razmisliti o svemu. Tenzije su bile velike na utakmici i po mom mišljenju penal nije trebao biti dosuđen za Barcelonu.”

Oznake: