Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Poznata nova destinacija Joe Harta

Poznata nova destinacija Joe Harta. Iako je dolazak Pep Guardiole uglavnom izazvalo uzbuđenje u Manchester Cityju, to nije bila baš dobra vijest za sve. Osobitno za Joe Harta.

Poznata nova

U razmaku od samo nekoliko mjeseci, engleski vratar je od prvog imena na Etihadu došao do izlaznih vrata.

Osim toga, nakon tjedana špekulacija, Hartova sljedeća destinacija je konačno dogovorena i igračev agent je potvrdio. Iznenađujuća posudba u Torino dokazuje rezoluciju jednog od najmanje očekivanih transfera ovog ljeta.

U Manchester Cityju, stvari su se brzo rasplamsale za Harta.

Guardiolin poticaj na pas igru je 29-godišnjeg Harta da kažemo ujelo za ruku i napravilo mu velike probleme. Čak je Willy Caballero bio glavni vratar na početku ove sezone.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Iako je glavna tema u medijima bila destinacija Harta, dolazak Claudio Bravoa je napravio situaciju još jasnijom.

Prema tome, glasine su počele kružiti gdje bi Hart mogao ići. Ipak se pokazalo da se njegove Euro 2016 greške imaju dugoročni učinak.

Dok su brojni klubovi navedeni kao zainteresovani Sevilla i Sunderland su bili najbliži, ali Torino je uronio kao ekipa koja je spremna dovesti Harta. Juventusovi lokalni rivali su spremni da dovedu Engleza na posudbu.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Oznake: