Poznata sudbina dvojca “Robbery”: Predsjednik Bayerna otkrio kakva je budućnost Robbena i Riberya!

Prvi čovjek u Bayernu, Karl-Heinz Rummenigge, najavio je da će u aprilu održati razgovore s veteranima Franckom Riberyjem i Arjenom Robbenom i donijeti konačnu odluku o njihovoj karijeri. Dvojac sa Bayernom ima važeći ugovor na još nekoliko mjeseci.

Predsjednik Bayerna otkrio

Arjen Robben i Franck Ribery već su dugi niz godina u Bayernu, jer su u njemački klub stigli 2009. odnosno 2007. godine. Velike zvijezde, koje su njemački mediji prozvali s nadimkom “Robbery”, trenutno imaju zajednički problem, odnosno da njihov postojeći ugovor istječe za nekoliko mjeseci. Oba nogometaša su prošli vikend igrala protiv Hamburga te su još jednom dokazali da, unatoč poznim godinama i dalje spadaju u najbolje nogometaše kluba, ali veliko je pitanje hoće li i sljedeće sezone nositi dres Bavaraca.

>> Iz Seville poslali zanimljivu poruku Davidu de Gei pred večerašnju utakmicu

Karl-Heinz Rummenigge, predsjednik upravnog odbora kluba, otkrio je da će konačna odluka o nastavku karijere pasti u aprilu.

“Razgovarali smo s oba nogometaša, te su se složili da o novom ugovoru govorimo u aprili . Istina je da su u subotu, odigrali sjajno. Obojica su postigli sjajne golove te su dokazali još jednom svoju kvalitetu. U aprilu ćemo razgovarati. Takav je dogovor sa nogometašima, koji su to prihvatili bez ikakvih problema. ”

Champions League

“Na nama je da napravimo tim za novu sezonu, a mi to namjeravamo učiniti na najbolji mogući način, a ni to nije bio problem za njih.”

“Općenito je poznato da obojica žele ostati u Bayernu. Ako nastave igrati kao u subotu, doći ćemo zajedno do novog ugovora”, kazao je Rummenigge.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.