NaslovnicaVijestiPoznate želje Chelseaja za predstojeći prijelazni rok

Poznate želje Chelseaja za predstojeći prijelazni rok

Antonio Conte stiže na Stamford Bridge i donosi nove taktičke principe. Za njih će mu biti potrebni i nekolicina novih igrača.

prijelazni rok

Vratar Southamptona Fraser Forster rekao je da mu prija interesovanje Chelseaja, ali da trenutno (i samo trenutno) razmišlja samo o obvezama u klubu i reprezentaciji Engleske.

Prethodnih nedelja u engleskim medijima pojavila se informacija da je veliko interesovanje za usluge Forstera pokazao i Manchester United, dok upravo londonski “plavci” vide engleskog vratara kao zamjenu za Thibauta Courtoisa, ukoliko se Belgijanac odluči za odlazak iz kluba.

“Mislim da je to kompliment na mnogo načina, jer kad vas povezuju s drugim momčadima to je znak da radite odličan posao. Imam još dvije godine ugovora u Southamptonu i vrlo sam zadovoljan i sretan u klubu. Nemam dovoljno riječi da zahvalim upravi i svima u klubu na svemu što su učinili za mene dok sam bio ozlijeđen. Trenutno sam koncentriran samo na Southampton i nadam se da ću imati uspješno ljeto i sa reprezentacijom”, rekao je 28-godišnji čuvar mreže, a prenosi Sky Sport.

Forster je tijekom karijere nastupao za Newcastle, Bristol, Norwich i Celtic, prije nego što je u kolovozu 2014. godine stigao na St. Mary’s.

Ono što je sigurno, s druge strane, jest da je Chelsea ponudio 30 milijuna eura za belgijskog reprezentativca Radju Nainggolana, o čemu piše “Gazzetta dello Sport”. Međutim, isti list navodi, Roma ne bi pustila jednog od svojih najcjenjenijih nogometaša za manje od 40 milijuna europskih novčanica.

[su_sportingbet]

Roma nema namjeru odstupiti od svojih zahtjeva, posebno jer postoji interesovanje, pogađate, Manchester Uniteda.

Nainggolan je velika želja novog menadžera “plavaca” Antonija Contea, pa se vjeruje da spomenuta razlika u cijeni neće biti nepremostiva prepreka.

Rimljani su spremili i zamjenu za Radju Nainggolana. Prva meta je mladi Adrien Rabiot iz PSG-a, pa se stoga spominje i Marouane Fellaini iz redova Manchester Uniteda.

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

TIP DANA – Četvrtak 25.4: Brighton vs Manchester City

0
Za današnji tip dana smo pripremili utakmicu između Brightona i Manchester Cityja u Premier ligi. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!