NaslovnicaVijestiPoznati trener preporučio PSG-u - sam sebe!

Poznati trener preporučio PSG-u – sam sebe!

Poznati trener izjavio da bi u budućnosti volio da bude trener Paris Saint-Germaina, ukoliko bi postojala takva mogućnost, te da je u nogometu sve moguće.

Trener Zenita iz Sankt Peterburga Roberto Mancini preporučio je samog sebe za klupu Paris Saint-Germaina u trenutku kada je neizvjesna sudbina Unaija Emerija.

Sve češće se spominje da Emery, ukoliko ne donese trofej Lige prvaka, neće biti trener PSG-a najkasnije do početka sljedeće sezone, sa spekulacijama da bi Mancinijev sunarodnjak Antonio Conte mogao biti nasljednik.

[su_watch_live_football]

“Volio bih biti trener PSG-a. Zašto ne, ako postoji mogućnost? Možeš biti dobar trener koji radi odličan posao, ali u nogometu se sve mijenja za jedan dan. Nisam imao kontakt s čelnicima PSG-a, ali nikad se ne zna što će budućnost donijeti “, izjavio je Mancini francuskom L’Equipu.

Mancini, koji je nezadovoljan životom u Rusiji, nahvalio je igrački kadar Parižana.

Transfer glasine: Mourinho dovodi igrača Reala, Giroud ostaje u Londonu ali ne u Arsenalu, Peter Crouch pravi senzacionalan transfer

Sjedi na tribinama posljednjeg tima u drugoj ligi, i za to zarađuje 4 milijuna godišnje!

“PSG ima fantastične igrače, svaki trener bi volio raditi s njima. Ima Neymara i Mbappea i sa njima velike šanse da osvoji Ligu prvaka ove ili narednih godina”, kazao je talijanski stručnjak.

Mancini je tijekom karijere uglavnom radio u klubovima s velikim budžetom, prije Zenita je dva puta vodio Inter, Manchester City, Galatasaray, kao i Lazio i Fiorentinu.

[su_no1_for_tennis]

U trenerskoj karijeri tri puta je osvajao Serie A sa Interom, te četiri puta italijanski kup (dvaput sa Interom, po jednom sa Fiorentinom i Laziom).

Sa Cityjem je osvojio Premier ligu 2012, u možda najuzbudljivijoj završnici u povijesti Premier lige, kada su “Građani” postigli dva gola u sudačkoj nadoknadi u poslednjem kolu protiv QPR-a.

Osvojio je takođe jedan FA Cup i Community Shield, u istoj sezoni, a sa Galatasarayem turski kup.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Fenerbahče odlučio istupiti iz turske lige?

0
Fenerbahče, renomirani turski nogometni klub, iznio je u ponedjeljak svoje razmišljanje o eventualnom istupanju iz nacionalne lige nakon što su njegovi igrači brutalno napadnuti...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!