NaslovnicaVijestiPoznato gdje će Schweinsteiger nastaviti karijeru

Poznato gdje će Schweinsteiger nastaviti karijeru

Bivši njemački reprezentativac i osvajač naslova Svjetskog prvaka 2014. godine obznanio je gdje će nastaviti karijeru, nakon isteka ugovora sa Chicago Fireom.

Legendarni njemački nogometaš Bastian Schweinsteiger ostaće u Chicago Fireu jer je potpisao novi ugovor, objavio je klub koji s klupe vodi srpski trener Veljko Paunović.

Krajem prošle godine, Schweinsteigerove obveze prema ovom klubu MLS lige istekle su, ali nakon dugog razmatranja odlučio je produžiti suradnju do kraja 2018. godine.

[su_watch_live_football]

“Sretan sam što sam produžio ugovor sa Chicagom, nastavljamo ono što smo započeli. Prošla godina je bila jedinstvena za mene, ali ne i kompletna jer nismo došli do trofeja.”

Ipak, siguran sam da naredna sezona može biti jako uspješna za nas. Sviđa mi grad, klub i jedva čekam da krenemo opet s utakmicama”, rekao je Schweinsteiger za klupsku web-stranicu.

Transfer glasine: Real pronašao zamjenu za BBC trio, Joao Mario odbio klub iz Premier lige, Giroud se seli u Njemačku

Brutalna smicalica novinara Mourinhu: Potpisao je dres Uniteda, ali nije ni slutio šta piše na leđima!

Suprug bivše srpske tenisačice Ane Ivanović u SAD je došao prošlog ožujka iz Manchester Uniteda i dao veliki doprinos Chicagu da završi kao treći u Istočnoj konferenciji, prije nego što je eliminiran u prvom kolu doigravanja.

Njemački nogometaš je odigrao 26 utakmica za Chicago Fire, u kojima je postigao 3 gola. U američku klub došao je kao slobodan igrač, pošto Jose Mourinho više nije računao na njega u Manchester Unitedu.

[su_no1_for_tennis]

Detalji o nove suradnje nisu objavljeni, iako je za pretpostaviti da su uslovi poboljšani, dok je u prošloj 33-godišnji igrač zarađivao 5,4 milijuna dolara godišnje, po čemu je bio sedmi najplaćeniji igrač u ligi.

Schweinsteiger je igrao za tijekom svoje karijere igrao još za Bayern iz Munchena s kojim je osvojio osam naslova Njemačke i Lige prvaka, te Svjetsko prenstvo s reprezentacijom u Brazilu 2014. godine. Za nacionalni tim je odigrao čak 121 utakmicu, te postigao 24 gola.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!