NaslovnicaVijestiPoznato hoće li Cristiano Ronaldo igrati protiv Barçe

Poznato hoće li Cristiano Ronaldo igrati protiv Barçe

Poznato hoće li Cristiano Ronaldo igrati protiv Barçe?

Već duže vrijeme se piše o tome hoće li najbolji nogometaš svijeta i napadač Real Madrida Cristiano Ronaldo biti spreman je za utakmicu s Barcelonom u Superkupu Španjolske. Prvi meč na programu je u nedjelju od 22:00 na Nou Campu. Ronaldo je ovog ljeta imao produženi odmor jer je u lipnju sudjelovao s reprezentacijom Portugala na Kupu konfederacija. On je zbog toga propustio turneju Reala po Americi, uključujući i utakmicu protiv Barcelone u Miamiju, koju su Katalonci dobili s 3:2.

Portugalac se treninzima vratio početkom kolovoza, ali je u utakmici Superkupa Europe protiv Manchester Uniteda, koja je pripala njegovom timu sa 2:1, igrao samo u posljednjih 10 minuta.

To znači da bi Ronaldo trebao biti u startnoj postavi Reala za Superkup Španjolske u nedjelju, kada Madriđani gostuju kod Barcelone na Nou Campu u prvoj utakmici. Revanš će se igrati 16. kolovoza u Madridu.

Ryan Giggs: On će završiti u Manchester Unitedu jednog dana

ŠOK! Nekadašnja zvijezda Barcelone optužena zbog trgovine drogom

West Ham dovodi još jedno odlično pojačanje: Bilić šalje ponudu od 25 milijuna funti za klasnog veznjaka

Jedna od ključnih stvari u prošloj sezoni, u kojoj je Real osvojio titule u Ligi prvaka i prvenstvu Španjolske, bila je odluka trenera Zinedina Zidana da na nekim utakmicama odmori Ronalda. On je zato u završnici sezone bio u odličnoj formi, postigao dva gola u finalu Lige prvaka protiv Juventusa, a jednom se upisao i u listu strijelaca u posljednjem kolu protiv Malage.

[su_live_koeficijenti]

Trener Zidane je po osvajanju Superkupa Europe rekao da ekipa želi nastaviti seriju pobjeda, kao i da će predstojeća sezona biti izuzetno teška, jer već u nedjelju ima “kompliciran meč”. Zidane za prvi meč protiv Barcelone neće moći računati na Luku Modrića, koji će odrađivati ​​kaznu iz Superkupa 2014. godine.

Barcelona, ​​koja je do Superkupa Španjolske došla osvajanjem Kupa kralja, u nedjelju će igrati prvu natjecateljsku utakmicu u sezoni, a drugu od odlaska Neymara u PSG za rekordnih 222 milijuna eura. Katalonci su u ponedjeljak već igrali bez Neymara protiv brazilskog Šapekoensea, ali taj duel više je bio u čast žrtava poginulim u avionskoj nesreći prošle godine, nego što je bila priprema za Real.

Dobra stvar u pobjedi Barcelone od 5:0 nad Chapecoenseom je bilo i izdanje Gerarda Deulofeua, koji dolazi kao zamjena za Neymara. Ovaj 23-godišnji Španjolac sada ima priliku da se izbori za mjesto u startnih 11 kod novog trenera Barcelone Ernesta Valverdea. Novi trener Barcelone, Valverde, ranije ovog tjedna ocijenio je da je njegova momčad imala odličnu predsezonu i dodao da “prava stvar počinje u nedjelju”.

“Ta utakmica i taj trofej su jako bitni. Mislim da smo spremni.”, rekao je Valverde.

U Barceloni se nadaju da će njihov najbolji igrač Lionel Messi ponoviti sjajno izdanje iz travanjskog “El Clasica”, kada Katalonci nisu mogli računati na Neymara zbog suspenzije. Argentinac je tada postigao dva gola, uključujući i odlučujući za trijumf od 3:2 nad Madriđanima. Prva utakmica Superkupa Španjolske između Barcelone i Real Madrida igraće se u nedjelju od 22:00 na stadion Nou Camp.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!