NaslovnicaVijestiPoznato koga Jose Mourinho želi dovesti ovog ljeta u Manchester United

Poznato koga Jose Mourinho želi dovesti ovog ljeta u Manchester United

Manchester United je iznenadio vodećeg Chelseaja u nedjelju slavivši u međusobnoj utakmici u Premier ligi rezultatom 2-0.

Poznato koga Jose Mourinho želi dovesti ovog ljeta

Na toj utakmici je briljirao mladi engleski napadač Marcus Rashford koji je postigao vodeći gol u sedmoj minuti. Početkom drugog poluvremena, u 49. minuti, drugi gol za konačnih 2-0 je postigao Ander Herrera.

Ovo je bio veliki udarac za Antonija Contea i njegov tim, koji je i dalje vodeći, ali drugoplasirani Tottenham predstavlja veliku prijetnju u borbi za titulu.

Trener ‘Crvenih vragova’ Jose Mourinho je nakon utakmice priznao da u njegovom timu fali nekoliko, kako kaže, “ubojica”. Engleski mediji su objavili da je riječ o dvojici napadača, Evertonovom Romeluu Lukakuu i zvijezdi Atletico Madrida Antoineu Griezmannu, koje će portugalski stručnjak pokušati dovesti ovog ljeta.

Griezmann je većim dijelom ove sezone povezivan sa dolaskom na Old Trafford, a transfer bi se mogao ostvariti uskoro. Lukaku, s druge strane, ne krije da želi napustiti Everton, kako bi zaigrao u nekom većem klubu.

Kakogod, cijena ove dvojice bi bila nevjerovatno velika, a da bi došli u United, još jedan se uvijet treba ispuniti. Naime, ni Lukaku ni Griezmann ne žele doći u klub ukoliko ‘Crveni vragovi’ ne izbore Ligu prvaka.

Njihovim dolaskom bi se situacija u klubu malo zakomplikovala. Odlazak Waynea Rooneya je gotovo siguran, dok sudbina Zlatana Ibrahimovića i talentovanog Rahsforda još uvijek nije poznata.

[su_liga_prvaka__nagradna_igra]

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!