NaslovnicaVijestiPoznato koliko će Dybala biti van terena!

Poznato koliko će Dybala biti van terena!

Juventusova zvijezda Paulo Dybala na utakmici protiv Cagliarija zadobio je ozljedu mišića i zbog toga će propustiti između 30 i 40 dana. U ovom vrlo bitnom trenutku za Juventus, ‘Stara dama’ ostaje bez svog glavnog igrača u trenutku kada se lomi prvenstvo, a upitan je i za prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka gdje će Juventus igrati protiv Tottenhama.

dybala biti van terena

“Mladi Argentinac jutros je išao na magnetsku rezonancu gdje je utvrđeno da je ozljeda teška nego se na prvu činilo. Utvrđeno je kako će Dybali trebati između 30 i 40 dana dok se vrati na terene” navodi Sky Sport Italia. A vijest o tome da je Dybala nešto teže ozlijeđen potvrdila je i službena stranica Juventusa.

Osim što supertalentirani Argentinac ima problema u odnosu s trenerom Allegrijem, sada mu se dogodila i ozljeda i tako ga udaljila s terena u njegovoj ponajboljoj sezoni u karijeri. U ovoj sezoni već je postigao 17 golova te podijelio 4 asistencije, no nakon navodne svađe s trenerom puno se pisalo o tome kako bi Paulo Dybala mogao napustiti redove ‘Stare dame’.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Među potencijalnim pojačanjima najviše se spominju Manchester United i PSG, a navodna cijena o kojoj se priča je oko 100 milijuna eura, ali uprava Juventusa traži puno više od toga. Pojavili su se čak i natpisi kako je Real Madrid spreman dati 70 milijuna eura + Tonija Kroosa, jednog od najboljih veznjaka svijeta.

Juventus je trenutno u nezgodnoj situaciji

Trenutna situacija Serie A je vrlo napeta između Napolija i Juventusa, a nešto su se više odaljili od Rome i Lazija.

  • Napoli – 51
  • Juventus – 50
  • Inter – 42
  • Lazio – 40
  • Roma – 39

[su_live_koeficijenti]

Za ‘Staru damu’ situacija se zakomplicirala, u jučerašnjoj utakmici protiv Cagliarija nedostajali su Buffon, Cuadrado, De Sciglio, Howedes, Marchisio, a sada im je još ozlijedio i Dybala. Sve više prilika dobivaju igrači koji ove sezone nisu skupili dovoljno minuta, a silom prilika Max Allegri možda će morati mijenjati i sustav igre zbog izostanka Dybale.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!