NaslovnicaVijestiPoznato na koji način je Real Madrid prisilio Heerenveen da koristi Odegaarda...

Poznato na koji način je Real Madrid prisilio Heerenveen da koristi Odegaarda u svakoj utakmici

Vezni igrač Real Madrida Martin Odegaard, koji je trenutno na posudbi u Hereenveenu, odigrao je do sada svaku utakmicu ove sezone u nizozemskom klubu, a sve zahvaljujući dobrom potezu kluba sa Santiago Bernabeua.

Real Madrid prisilio Heerenveen da koristi Odegaarda

Odegaard je prvi put privukao pažnju javnosti sa samo 15 godina kada je bio standardni igrač u svom lokalnom klubu Stromsgodsetu, gdje je briljirao. Četiri mjeseca nakon debija u norveškom klubu, debitovao je i za reprezentaciju, postavši tako najmlađi igrač koji je ikada nosio dres Norveške.

U Real Madrid je stigao godinu dana kasnije, no nakon dolaska u španjolsku prijestolnicu imao je dosta problema.

Nakon priča da je nesretan u Realovom B timu, ‘Los Blancosi’ su ga odlučili poslati na ‘obradu’ u Nizozemsku, gdje je do sada odigrao svaku utakmicu u svom novom klubu Heerenveenu.

Međutim, otkako je mladi Norvežanin stigao, klub je sa četvrtog mjesta pao na šesto mjesto u ligi. Pored toga, trener Heerenveena Jurgen Streppel je razočaran igrama mladog Odegaarda, ali ga ipak koristi u svakoj utakmici.

Razlog zbog kojeg ovo radi je, prema pisanju španjolskih medija, taj što je Real Madrid prilikom dogovaranja posudbe sa nizozemskim klubom ubacio klauzulu u kojoj stoji da Heerenveen mora platiti 40,000 eura za svaku utakmicu u kojoj ne bude igrao posuđeni igrač.

Otkako je stigao na posudbu početkom zimskog prelaznog roka, Martin je odigrao ukupno 7 ligaških utakmica, od kojih je četiri počeo od prve minute, te je upisao samo jednu asistenciju, dok je i u kupu nastupio jednom.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[su_bet365_novo__koeficijenti]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!