NaslovnicaVijestiPoznato prvo pojačanje Manchester Uniteda na ljetnom prijelaznom roku

Poznato prvo pojačanje Manchester Uniteda na ljetnom prijelaznom roku

Glavni izvršni direktor Shakhtara Sergej Palkin očekuje da će veznjak Fred napustiti klub ovog ljeta sa prelaskom u Manchester United kao glavnom destinacijom.

Poznato prvo pojačanje

Brazilac je snažno povezan sa prelaskom u Premier ligu posljednjih mjeseci s oba Manchester kluba koji ga proganjaju.

U Unitedu su rekli da su razmišljaju o potezu za 25-godišnjaka u siječnju prije nego što su doveli i Alexis Sacnehza iz Arsenala.

25-godišnjak se također približio njihovim susjedima Cityju tijekom napornog prijelaznog roka, ali ekipa Shakhtara je odbila njihove dvije ponude.

A Pelkin je sada odbacio tvrdnje da postoji dogovor sa Cityjem, kako bi ga uspjeli dovesti na kraju sezone i nagovijestio je kako je prelazak na Old Trafford neminovan.

[su_champions_league]

“Fred još nije u Manchester Cityju, ali će sigurno otići u lipnju – ako ne u City, onda Manchester United”, rekao je.

“On je spreman za sljedeću fazu, jer je jako dobar i profesionalan igrač. Ako bi nas pitao da ostane još jednu godinu, pustili bi ga.”

Fred je nedavno priznao da se nada da će napustiti ukrajinsku ekipu nakon što je proveo pet godina u klubu i sada je spreman da se testira u Premier ligi.

“City je izvrsna momčad, rado bih igrao tamo. Ili u Manchester Unitedu, Chelseaju, Arsenalu…klubovi sa velikim tradicijama u Europi i Engleskoj”, rekao je Fred.

“To je najbolja liga na svijetu, nema sumnje i vjerujem da će se moj nogomet razvijati.”

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

“Imam 25 godina. Mnogo toga moram naučiti, igrati i promatrati velike igrače ovih klubova. To bi puno pomoglo – naučite mnogo promatrajući ih.”

“Siguran sam da ću se razvijati u budućnosti i da će moji agenti pomoći da donesem najbolju odluku, tako da ću se u sljedećem prijelaznom roku naći u Premier ligi.”

Fred, koji je pod ugovorom sa Shakhtarom do 2023. godine, ocijenjen je na oko 40 milijuna funti. Navodno je Manchester Unitedovo prvo pojačanje na ljetnom prijelaznom roku.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!