NaslovnicaVijestiPoznato u koji klub Andres Iniesta odlazi na kraju sezone

Poznato u koji klub Andres Iniesta odlazi na kraju sezone

Prema pisanju španjolskih medija, kapiten i dugogodišnji veznjak Barcelone Andres Iniesta na kraju sezone će preći u redove kineskog prvoligaša Chongqing Dangdai Lifana.

Iniesta odlazi u Chongqing

Kako izvještava Marca, vlasnik Chongqinga Jian Lizhang također je vlasnik i španjolske Granade, te je zahvaljujući uticaju u Španjolskoj uspio nagovoriti Andresa Iniestu na dolazak u njegov klub.

Unatoč tome što je prošlog ljeta potpisao ‘doživotni’ ugovor sa katalonskim klubom, Iniesta se već duže vrijeme povezuje sa odlaskom sa Camp Noua, na kojem je proveo cijelu svoju profesionalnu karijeru, te osvojio mnoštvo titula, uključujući i četiri Lige prvaka.

Trener Chongqinga je bivši izbornik reprezentacije Portugala Paulo Bento, a u klubu se već nalaze zvijezde kao što su Alan Kardec i Nicolas Aguirre, te se u Superligi trenutno nalaze na osmom mjestu nakon šest odigranih utakmica.

[su_no1forfootball]

Iniesta je nakon pobjede protiv Valencije (2-1) prošlog tjedna u intervjuu nakon utakmice na pitanje o svojoj budućnosti rekao: “Već sam odlučio što ću uraditi. Uvijek sam dobijao ljubav od strane navijača, kojima sam zahvalan što su bili tu više od 20 godina. Njihova podrška nam je bila ključna za sve pobjede.”

“Kada donesem odluku, klub će to saznati, a zatim i svi ostali. Trenutno sam sretan. Razočarenja i stvari koje smo loše uradili nas bole, ali isto tako uživamo u stvarima koje dobro uradimo.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!