NaslovnicaVijestiPoznato u kojoj jakosnoj skupini za SP će biti Hrvatska

Poznato u kojoj jakosnoj skupini za SP će biti Hrvatska

Svjetsko prvenstvo naredne godine u Rusiji igrat će se bez reprezentacije Italije, prvi put od 1958. godine! Četverostruke svjetske prvaka eliminirala je Švedska, koja je poslije pobjede kod kuće 1-0 obranila prednost na San Siru (0-0) i tako napravila neviđenu senzaciju izbacivši talijansku reprezentaciju. Azurri su dali sve od sebe, posjed lopte je daleko bio na njihovoj strani, šutirali su 22 puta prema golu Švedske, ali na kraju nisu uspjeli izbjeći jedan od najvećih neuspjeha u svojoj nogometnoj povijesti.

Zahvaljujući eliminaciji Italije, reprezentacija Hrvatska koja je jučer remizirala sa Grčkom 0-0 u drugoj utakmici u Pireju i tako zahvaljujući prednosti od 4-1 sa Maksimira i tako se plasirala na Svjetsko prvenstvo, na izvlačenju za grupe će biti u drugoj jakosnoj skupini što Vatrenima povećava mogućnost dobijanja pogodnije grupe, odnosno manje atraktivnih protivnika, i samim tim veće su šanse za prolazak u nokaut fazu Svjetskog prvenstva.

[su_bet365_100_bonus]

Evo što je Dalić odgovorio na pitanje hoće li ostati izbornik

Pogledajte nevjerojatan statistički detalj sa utakmice Grčke i Hrvatske!

U prvoj jakosnoj skupini nalaze se: Rusija (kao domaćin), Brazil, Belgija, Njemačka, Poljska, Porutgal, Francuska, Argentina.

U drugoj jakosnoj skupini su: Meksiko, Engleska, Španjolska, Island (druga ili treća), Urugvaj, Kolumbija, Švicarska, Hrvatska.

U trećoj jakosnoj skupini su: Iran, Costa Rica, Egipat, Senegal, Island (druga ili treća), Tunis, Srbija (treća ili četvrta) i Švedska.

U četvrtoj jakosnoj skupini su: Japan, Južna Koreja, Saudijska Arabija, Nigerija, Srbija (treća ili četvrta), Panama, Morocco.

Timovi koji svoju sudbinu još ne znaju su: Peru (ukoliko se kvalificira druga jakosna skupina), Danska (druga ili treća jakosna skupina), Irska (treća jakosna skupina), Australija, Honduras i Novi Zeland (četvrta jakosna skupina, naravno, ukoliko se kvalificiraju).


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!