NaslovnicaVijestiPRAVA SITNICA: PSG želi Lukakua, Everton postavio cijenu

PRAVA SITNICA: PSG želi Lukakua, Everton postavio cijenu

Nakon što su se PSG i Juventus zainteresirali za usluge Romela Lukakua, Everton je postavio cijenu za svog napadača, piše Daily Mail.

OIR_resizer (1)

Nakon što je na početku bio na posudbi na Goodison Parku, na ljeto 2014. Everton je odlučio od Chelseaja otkupiti Romela Lukakua za 28 milijuna funti. Mladi Belgijac ove sezone ponovno oduševljava, pa je porasla zainteresiranost za njegove usluge, ali isto tako i cijena.

Osam golova postigao je u svim natjecanjima ove sezone. Iako je sretan na Goodison Parku, Lukaku želi igrati u Ligi prvaka tako da je moguće da iduće godine ode ako Everton ne bude među četiri najbolje momčadi u ligi.

Everton je ovo ljeto odbio visoke ponude za Johna Stonesa i Seamusa Colemana, no za Lukakua su postavili cijenu, a ona je – 45 milijuna funti.

Parižanima novac nikada nije bio problem, tako da bismo ga već iduće sezone mogli gledati u njihovim redovima.

EN_JPC mobile_1600 free_EUR_20570

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]
 

Najnovije vijesti

Španjolska La Liga se od iduće godine igra u SAD-u

0
Predsjednik La Lige Španjolske, Javier Tebas, dao je nekoliko zanimljivih izjava u intervjuu za Expansion. Posebno je privukao pažnju javnosti kada je otvoreno priznao...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!