NaslovnicaVijestiPRAVI LIDER: Jurgen Klopp otkrio što je James Milner uradio u svlačionici...

PRAVI LIDER: Jurgen Klopp otkrio što je James Milner uradio u svlačionici na poluvremenu protiv Arsenala!

U subotu navečer Liverpool je nastavio sjajan niz bez poraza u Premier ligi odigravši neriješeno, 1-1, na gostovanju kod velikog rivala Arsenala.

Klopp pohvalio Milnera

Tim Jurgena Kloppa je stigao do vodstva golom Jamesa Milnera sredinom drugog poluvremena, da bi pred kraj utakmice za konačnih 1-1 pogodio Alexandre Lacazette.

[su_bet365_koeficijenti]

To je bio Milnerov treći gol u novoj sezoni, u kojoj je nastupio u svakoj utakmici u Premier ligi, unatoč dolasku Nabyja Keite i Fabinha proteklog ljeta. 32-godišnjak, koji je na Anfield stigao u ljeto 2015. godine besplatno iz Manchester Cityja, u posljednjih nekoliko sezona važi za jednog od ključnih igrača ‘Redsa’. Pored toga što igra vrlo važnu ulogu na terenu, on sličnu ulogu ima i u svlačionici, a posebno je to pokazao na poluvremenu protiv Arsenala. Kako priznaje Klopp, ‘animirani’ Milner nije bio zadovoljan nakon ulaska u svlačionicu.

On je u intervjuu za The Independent rekao: “Stvar je u tome da nismo bili dovoljno kompaktni u prvom poluvremenu. Oni su imali dvije ili tri opcije za dodavanje naprijed i to je predstavljalo veliki problem našem trojcu u veznom redu. Milne je jedan od igrača koji su to primjetili, i nije bio nimalo sretan, što je jako dobro. Obično sam ja jedini koji govorim, ali ponekad prije nego što počnem, igrači razmijene par riječi. Promijenili smo pristup na poluvremenu i Milner je postigao gol, on je pravi lider.”

Milner će u januaru napuniti 33 godine, a Klopp vjeruje kako se on dobro nosi sa godinama: “Millie je poput vina, dobrog crvenog vina. Nisam siguran da li je Leeds poznat po vinima, ali on je sve bolji i bolji. Volio bih kada bi netko od vas novinara napisao priču o njemu i o tome kako bi trebao ponovo zaigrati za Englesku.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!