NaslovnicaVijestiPravi razlog zbog kojeg je Neymar dopustio Cavaniju da puca penal protiv...

Pravi razlog zbog kojeg je Neymar dopustio Cavaniju da puca penal protiv Troyesa

Prošlo je više od dva mjeseca otkako su Neymar i Edinson Cavani raspravljali o tome tko je trebao pucati penal u PSG-ovoj pobjedi protiv Lyona.

Pravi razlog

Isprva su raspravljali o tome tko će dobiti slobodni udarac, kada je Dani Alves preuzeo loptu prije no što ju je predao Neymaru. Zatim se dogodila točka paljenja.

Nakon što je PSG dobio penal, najskuplji svjetski nogometaš je želio da puca penal. Međutim, Cavani je godinama bio igrač koji puca penale na Parku Prinčeva i nakon mnogo razmatranja odbio je predati loptu.

Cavani je promašio penal kako bi se rasprava samo još više pojačala između ovog dvojca.

I nakon utakmice, pojavila su se brojna izvješća da se dvojac sukobljavao u svlačionici, kao i to da je Neymar prestao pratiti Cavanija na društvenim medijima.

[su_bonus]

U narednim tjednima, izgledalo je kao da je dvojac ostavio svoje razlike sa strane. Činilo se da je Brazilac preuzeo kontrolu nad penalima, postižući tri puta sa bijele točke od tada.

Međutim, u PSG-ovoj utakmici protiv Troyesa u srijedu, nešto se čudno desilo.

Sa rezultatom i dalje 0-0, Cavani je pao u kaznenom prostoru. Neymar je uzeo loptu, ali Cavani je pitao da li bi on mogao izvesti ovaj penal.

Neymar se nevoljno složio, ali Cavani je još jednom promašio penal.

https://twitter.com/JuanderfuI/status/935977053857382403

Zašto je Neymar dao Cavaniju da puca ovaj penal?

Pa, španjolska Marca je otkrila pravi razlog.

Oni tvrde da su navijači PSG-a vikali: “Cavani, Cavani, Cavani”, kada je Neymar uzeo loptu u ruke i želio izvesti penal.

Ti uzvici su uvjerili Neymara da preda loptu Urugvajcu.

[su_no1forfootball]

Međutim, sada kada je Cavani promašio još jedan penal, male su vjerojatnoće da će Neymar biti spreman da mu tako lahko preda loptu kada bude trebalo pucati sljedeći penal.

Neymar je u PSG prešao iz Barcelone na ljeto ove godine za 222 milijuna eura i to ga je učinilo najskupljim nogometašem na svijetu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!