NaslovnicaVijestiPravi se sasvim novi Milan? Ovo su potencijalna pojačanja?

Pravi se sasvim novi Milan? Ovo su potencijalna pojačanja?

Milan planira ozbiljna pojačanja u ljetnom prijelaznom roku jer tim iz Milana definitivno nije opravdao očekivanja navijača ove sezone, poslije 28 kola nalaze se na šestom mjestu sa 47 upisanih bodova, što ih ne vodi ni u Ligu Europe. Inter je na mjestu ispred sa četiri boda prednosti. S obzirom na stanje u klubu i na tablici, Silvio Berlusconi planira napraviti sasvim novi Milan.

novi Milan

Prema novodima tamošnjeg lista, Calciomercata cijeli napad Milana je u lošoj formi, osim Carlosa Bacce koji je ove sezone postigao 13 golova što ga čini trećim najboljim strijelcem u ligi.

Milan ima na umu pojačati ofanzivnu liniju, a na listi želja su Graziano Pelle iz redova Southamptona Leonardo Pavoletti iz Genove i Domenico Berrardi iz Sassuola, čiji transfer bi uveliko zavisi i od dolaska Di Francesca koji je navodna zamjena za srpskog trenera Sinišu Mihajlovića.

Silvio Berlusconi planira pojačati i vezni red, na ‘meti’ mu je Hatem Ben Arfa koji ove sezone igra izvanredno u francuskoj Nici, a već pomenuti list navodi da je Ben Arfa zbog Milana odbio brojne bogate ponude iz Kine.

Pitanje je koliko će se od ovoga ostvariti, ne preostaje nam ništa drugo nego da sačekamo i vidimo šta će donijeti vrijeme pred nama.

[su_netbet_bonus]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!