NaslovnicaVijestiPravila i popis igrača za Ligu prvaka

Pravila i popis igrača za Ligu prvaka

Pravila i popis igrača za Ligu prvaka. Svaki klub mora dostaviti dva popisa igrač (A i B) u svoje nacionalne udruge do 00:00 u četvrtak. Popisi (koji uključuju stvari poput broja dresova) tada se provjeravaju i proslijeđuju UEFA-i. Očekuju se zvanične objave na UEFA.com u petak.

Pravila

Tko može biti na popisu A?

Maksimalno 25 igrača, od koji dva moraju biti vratari. Postoji najmanje osam mjesta rezerviranih isključivo za ‘lokalno obučene igrače.’ Ako klub ima manje od osam lokalno obučenih igrača u svojoj momčadi, zatim se najveći broj igrača na popisu A smanjuje u skladu sa tim.

[su_euro_soccer_bonus]

Što je ‘lokalno obučeni igrač’?

Postoje dvije kategorije:

1. Obučeni igrač u klubu – igrači koji su bili u klubu za tri godine u dobi od 15 i 21 godine. Niti jedan klub ne može imati više od četiri igrača obučenih među svojih osam kandidata sa liste A.

Što je za listu B?

Igrač može biti registriran na popisu B, ako je rođen nakon 1. siječnja 1995. godine i imao je pravo nastupa za klub za neprekinuto razdoblje od dvije godine od njegove 15. godine života (igrači do 16 godina mogu se registrirati ako su regitrirani u posljednje dvije godine sa klubom). Klubovi imaju pravo prijaviti neograničen broj igrača na popisu B tijekom sezone, ali popis se mora dostaviti najkasnije do 00:00 dan prije utakmice.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Ograničenja o tome tko se dodaje?

Igrači su možda igrali u kvalifikacijama Lige prvaka ili Europa lige, ali samo jedan od njih može igrati u grupnoj fazi Europa lige. Igrači ne mogu predstavljati dva kluba u Ligi prvaka od grupne faze pa nadalje.

Je li to to?

Erm, ne. Ako klub ne može računati na usluge od najmanje dva vratara koji su registrirani na popisu A zbog dugotrajne ozljede ili bolesti (tj. ona koja traje 30 dana), klub može privremeno da ga zamijeni u bilo koje vrijeme tijekom sezone.

Tko će osvojiti Ligu prvaka?

Screenshot_4

UPLATI!
[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!