NaslovnicaVijestiPRED LONDONSKI DERBI: Sarri otkrio kojeg igrača Tottenhama bi volio imati...

PRED LONDONSKI DERBI: Sarri otkrio kojeg igrača Tottenhama bi volio imati u svojoj ekipi!

Pred londonski derbi. Sarri otkrio kojeg igrača Tottenhama bi volio imati u svojoj ekipi. Menadžer Chelsea Maurizio Sarri je potaknuo glasine o potencijalnom transferu jedne od najvećih zvijezda Tottenhama, nakon što je Talijan rekao medijima ‘Mnogo mi se sviđa taj igrač’ prije utakmice protiv Tottenhama.

Pred londonski derbi

Zvijezda koja je u pitanju je Tottenhamov Christian Eriksen. Express je objavio citate Sarrija gdje je talijanski taktičar rekao medijima na konferenciji za prethodnu utakmicu kako će Eriksen biti zvijezda Tottenhama i njega favorizira više nego Harry Kanea.

Prema izvješću, danska zvijezda je nesretna u Tottenhamu, što se vjeruje da je poteklo od problema sa novim ugovorom.

Razumjeli smo da su razgovori u tijeku od ljeta i ništa se još nije dogodilo, jer izvješće navodi da su neki od najvećih klubova poput Real Madrida, Barcelone i PSG-a spremni potpisati zvijezdu ako se situacija uskoro ne riješi.

Sa Sarrijem koji je govorio o Eriksenu, Tottenham će uskoro morati da riješi situaciju ili će i Chelsea upasti u tu utrku i sigurno bi bili jedan od glavnih kandidata.

Evo što je Sarri imao reći o Eriksenu:

“Naravno, Harry Kane je najbolji engleski napadač u ovom trenutku i vrlo je važan igrač.”

“Kada bi morao reći drugi ime, jako mi se sviđa Eriksen. Vrlo je pametan igrač i tehnički potkovan.”

“On je u stanju da igra u veznom redu i istovremeno postigne osam ili devet golova u sezoni. Vrlo je važan igrač.”

“Mnogo mi se sviđa, ali ne želim razgovarati o Tottenhamovom igraču u smislu transfer tržišta.”

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!