NaslovnicaVijestiPred nama je ludi nogometni vikend - ovo kolo dat će mnoge...

Pred nama je ludi nogometni vikend – ovo kolo dat će mnoge odgovore…

Kakav nogometni vikend je pred nama! Gotovo u svakoj ligi imamo minimalno po jedan derbi, a u nekim ligama igrat će se utakmice koje će dati mnoge odgovore i uvelike odlučiti rasplet ostatka prvenstva…

Subota

U Bosni i Hercegovini imamo derbi za prvo mjesto u prvenstvu. Zrinjski dočekuje Željezničara. Obje momčadi u derbi ulaze sa 5 uzastopnih pobjeda u prvenstvu. Zrinjski je prvi i ima 47 bodova dok je na drugom mjestu Željezničar sa samo jednim bodom manje.

U Italiji trećeplasirani Lazio igra protiv drugoplasirane momčadi Italije – Juventusa. Juventus igra besprijekorno dobro i u ozbiljnoj je utrci za obranu naslova, a Lazio igra sjajan nogomet, ali nakon poraza od Milana u polufinalu kupa sigurno da su u psihološkog gubitku.

Kladionice kažu: Lazio – 3,50, X – 3,30, Juve – 2,20

Odmah nakon Lazija i Juventusa u Napulju kreće utakmica između vodećeg Napolija i petoplasirane Rome koja se bori za mjesto u Ligi prvaka. Napoli igra najbolji nogomet u Italiji i kod njih vlada ozbiljna euforija da je konačno vrijeme za naslov, ali ‘Stara dama’ i dalje puše za vratom. Iako Roma igra dobar nogomet, Napoli je “debeli” favorit u ovoj utakmici.

[su_cashout]

Kladionice kažu: Napoli – 1,60, X – 4,00, Roma – 6,00

U Njemačkoj je ozbiljna borba između drugog i šestog mjesta na tablici. Razlika između drugoplasiranog Dortmunda i šestoplasiranog Leipziga samo je 3 boda i upravo te dvije momčadi sutra igraju u Leipzigu gdje je šestoplasirana momčad blagi favorit protiv druge najbolji momčadi lige.

Kladionice kažu: Leipzig 2,50, X – 3,50, Dortmund 2,70

Nedjelja

U nedjelju u Engleskoj gledamo dvoboj prvoplasirane momčadi Engleske – Manchester Cityja protiv aktualnog prvaka Chelseaja koji se nalazi na petom mjestu. Obje momčadi i dalje u Ligi prvaka, a ova utakmica bitnija je Conteu jer se Chelsea bori za mjesto u Ligi prvaka, no na Etihadu ove sezone nitko nije favorit, pa čak ni Real i Barcelona..

Kladionice kažu: City – 1,60, X – 4,20, Chelsea – 6,00

U Italiji u 20:45 Derby della Madonnina. Inter protiv Milana koji je u nevjerojatnom usponu. Milan se nada borbi za Ligu prvaka i ovaj derbi od iznimne je važnosti u borbi za Ligu prvaka. Gattuso i njegova momčad blagi su favorit u ovom dvoboju koji željno očekuje nogometna javnost u Italiji..

[su_live_koeficijenti_v2]

Kladionice kažu: Milan 2,40, X – 3,10, Inter – 3,20

Prava nogometna predstava u Španjolskoj je Barcelona – Atletico Madrid. Nakon što je Barcelona u zadnjih 5 utakmcia LaLige čak 3 puta remizirala, Atletico je došao na samo -5, a potencijalna pobjeda u ovom derbiju dovela bi ih na samo -2. S obzirom da Simeone i društvo više ne igraju Ligu prvaka, utrka za naslov u LaLigi postala bi puno zanimljivija nego što se do sada činila…

Kladionice kažu: Barca – 1,70, X – 3,80, Atletico – 4,75

(Koeficijenti 2.3. u 14:15 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!