NaslovnicaVijestiIzrael šokirao svijet uoči duela sa Švicarskom: Izašli pred novinare sa dječjom...

Izrael šokirao svijet uoči duela sa Švicarskom: Izašli pred novinare sa dječjom tenisicom

U idiličnom mađarskom gradu Felcsutu odigrat će se ključna utakmica između Izraela i Švicarske u okviru kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2024. godine. Press konferencija o ovom događaju održana je nedavno, a iznenađujući potez Izraelaca dodatno je začinio atmosferu. Naime, oni su na konferenciju donijeli dječje tenisice, ostavljajući nogometni svijet u šoku.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Grad je udaljen otprilike sat vremena vožnje od Budimpešte, a susret je klasificiran kao visokorizična utakmica, što znači da će biti prisutna znatna snaga naoružanih specijalnih jedinica kako bi se osigurala sigurnost tijekom ovog dvoboja.

Na današnjoj press konferenciji, Izraelci su izrazili duboku emocionalnost, a kapetan reprezentacije Eli Das je iznenadio prisutne noseći samo jednu dječju tenisicu kada je stupio pred novinarski zbor.

“Ne možete zamisliti priču koja stoji iza ove tenisice”, rekao je Dasa švicarskim novinarima u svom uvodnom obraćanju i započeo priču o osmogodišnjoj Nave Soham.

“Otet je zajedno sa još sedam članova obitelji u Gazi. Troje je već mrtvo, a ova tenisica je jedino što mu je ostalo u domu. Čekamo ga da se vrati kući.”

Izraelci su istaknuli kako im nogomet više nije najvažniji.
“Sport nam više nije najvažniji, želimo da se naša djeca vrate našim domovima”, rekao je izbornik Izraela Alon Hazan i dodao:

“Nije važno gdje igramo, ako i jedan Jevrej stoji na tribinama, osjećamo se kao kod kuće”.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!