NaslovnicaVijestiPredsjednica Valencije se izvinila navijačima

Predsjednica Valencije se izvinila navijačima

Predsjednica Valencije Chan Lay Hoon danas se izvinila navijačima tog nogometnog kluba za loše rezultate u 2016. godini.

izvinila

Chan, koja predsjedava klubom za singapurskog vlasnika Petera Lima, rekla je da je 2016. godina bila teška, izvinila se navijačima i zamolila ih je da im oproste za lošu sezonu.

Valencia je upisala samo tri pobjede u dosadašnjih 15 utakmica španjolske La Lige i trenutno zauzima 17. mjesto sa 12 bodova koliko ima i Sporting iz Gijona koji se nalazi u zoni ispadanja.

Malo toga je polazilo Valenciji u prethodne dvije godine, od kada je Lim kupio španjolski klub. Valencia je od dolaska Lima otpustila trenere Nuna Espirito Santa, Garyja Nevillea i Paka Ayestarána, a pod sadašnjim šefom stručnog stožera Cesareom Prandellijem ne bilježi dobre rezultate.

Nekadašnji selektor Italije, Prandelli, ekipu je u listopadu preuzeo od Ayestarána. On je na svom debiju ostvario pobjedu od 2:1 protiv Sportinga, ali Valencia od tada ne zna za pobjedu – upisala je četiri poraza i tri remija.

Posljednji poraz “šišmiši” su pretrpjeli od Real Sociedada, a nekoliko navijača tog kluba iskazalo je nezadovoljstvo šutirajući i udarajući autobus s nogometašima po dolasku u trening centar.

“Nastavit ćemo raditi i tražimo rješenje. U ovom posebnom dijelu godine želim svima da pošaljem poruku nade, ustrajnosti i samopouzdanja za budućnost”, rekla je Chan za klupski sajt stojeći pored božićne jelke.

Valencia je posljednju titulu pravka Španjolske osvojila 2004. godine, a od tada su se na vrhu smjenjivali Real Madrid, Barcelona i Atletico Madrid.

Mnogi navijači Valencije su se nadali da će po dolasku novog vlasnika klub stati na noge i ponovno početi bilježiti dobre rezultate, ali nakon samo jedne dobre sezone rasprodati su gotovo svi nositelji igre.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!