NaslovnicaVijestiPredsjednik Atletico Madrida ne želi Aguera ponovo u svom klubu

Predsjednik Atletico Madrida ne želi Aguera ponovo u svom klubu

Predsjednik Atletico Madrida Enrique Cerezo ponovo se usprotivio povratku u klub nogometaša Manchester Cityja Sergija Aguera.

predsjednik atletico madrida

Aguero je počeo karijeru u argentinskom Independienteu, odakle je 2006. godine prešao u Atletico Madrid, za koji je odigrao 235 utakmica i postigao 101 gol. On je 2011. godine potpisao s Manchester City, a predsjedniku Atletica nije se dopao način na koji je Argentinac napustio “Vicente Calderon”.

>>Kako su Messijeve poruke na Whats Appu naljutile Ramosa?

“Real Madrid tada nije tražio Aguera. Ali, da, Kun je napustio Atletico, izašao je na ‘stražnja vrata’ i nije se ni pozdravio, bar ne sa mnom”, rekao je Cerezo, prenijeli su španjolski mediji. Cerezo je i u veljači kritizirao Aguera, kada ga je nazvao “glupim”.

[su_liga_prvaka__nagradna_igra]

“On je bio jedini igrač koji je tako napustio Atletico, kao da je glup. Došao je kao heroj, ali je izašao na ‘stražnja vrata'”, rekao je tada Cerezo za Radio Cadena

[su_euro_soccer_bonus]

Aguero dobro igra ove sezone, postigao je 15 golova u 24 prvenstvenih utakmica za City. ‘Građani’ su danas savladali Hull sa 3-1 u 32. kolu engleskog Premiershipa, a Sergio Aguero je postigao pogodak u 48. minuti utakmice. City se nakon današnje ubjedljive pobjede nalazi na 4 mjestu sa 61 bodom, a Liverpool koji je na mjestu ispred ima dva boda više.

>>Ryan Giggs otkrio ko je najbolji nogometaš sa kojim je igrao

Manchester City narednu utakmicu igra protiv Southamptona u gostima i pobjeda će im bit imperativ ukoliko žele da prestignu Liverpool i direktno se kvalificiraju u Ligu prvaka naredne sezone.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!