NaslovnicaVijestiPredsjednik Atletico Madrida potvrdio da zvijezda Chelseaja želi doći u njegov klub

Predsjednik Atletico Madrida potvrdio da zvijezda Chelseaja želi doći u njegov klub

Napadač Chelseaja Diego Costa želi se vratiti u Atletico Madrid ovog ljeta, potvrdi oej predsjednik kluba Enrique Cerezo.

Predsjednik Atletico Madrida potvrdio da zvijezda Chelseaja želi doći

27-godišnjak je stigao u London 2014. godine nakon što je u posljednjoj sezoni u dresu Atletija stigao do finala Lige prvaka, te osvojo La Ligu pod vodstvom Diega Simeonea.

Argentinski stručnjak je još uvijek na klupi madriđana i po svemu sudeći u klub bi se mogao vratiti i Costa, koji je postigao 32 gola u 54 premierligaške utakmice za Plavce.

“On se želi vratiti, ali stvar je komplicirana”, rekao je Cerezo za španjolske medije.

Pored toga, on je priznao da Simeone u klubu želi još jednog napadača kako bi ostao konkuretan Real Madridu i Barceloni.

“Simeone želi nove igrače, a jedan od njih je i napadač. Želimo napadača koji će postizati veliki broj golova, koji će imati dobru plaću i koji će nam pomoći da osvojimo mnoštvo trofeja.”

Costa je postigao 27 golova u 35 utakmica u La Ligi, a ukupno 36 u 52 utaknice u svim natjecanjima u svojoj posljednjoj sezoni u klubu, nakon koje je stigao u Chelsea i postigao 20 golova u samo 26 nastupa u debitanskoj sezoni na Stamford Bridgeu.

Ipak, ove sezone nije bio tako učinkovit, kao ni ostatak tima, te je postigao samo 12 ligaških golova.

[su_betfair_200eura]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!