NaslovnicaVijestiPredsjednik Atletico Madrida priznao: "Napustio je klub na zadnja vrata bez ikakvog...

Predsjednik Atletico Madrida priznao: “Napustio je klub na zadnja vrata bez ikakvog pozdrava!”

Predsjednik Atletico Madrida Enrique Cerezo izjavio je kako je bivši napadač kluba Sergio Aguero napustio Vicente Calderon bez ikakvog pozdrava.

Napustio je klub na zadnja vrata bez ikakvog pozdrava

Aguero je karijeru počeo u akademiji Independientea davne 1997. godine, i nakon šest godina se uspio probiti u prvi tim, u kojem je igrao tri sezone te postigao 23 gola u 56 utakmica.

2006. godine ga je kupio Atletico Madrid za 23 miliona eura, te je u dresu “Jorgandžija” odigrao pet sezona, te postao jedna od legendi kluba.

Postigao je ukupno 101 gol u 235 utakmica za Atletico, a klub je napustio 2011. godine, kada je po njega došao bogati Manchester City, i ponudu ‘Građana’ Argentinac nije mogao odbiti.

“Real Madrid tada nije bio zainteresovan za Aguera”, rekao je Cerezo, te nastavio: “Ali, da. Kun je napustio klub na zadnja vrata bez ikakvog pozdrava.”

Predsjednik Atletica je prije samo dva mjeseca nazvao bivšeg napadača kluba ‘glupim’.

Tada je rekao: “On je jedini igrač Atletico Madrida koji je klub napustio sumnjivo, bio je glup. Došao je kao heroj, a otišao na zadnja vrata.”

Aguero je u dobroj formi u Premier ligi ove sezone, postigao je 15 golova u 24 utakmice pod vodstvom novog trenera Pepa Guardiole.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[su_bet365_novo__koeficijenti]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!