Predsjednik Barçe Josep Maria Bartomeu poslao odgovor vladi Španjolske

Predsjednik Barçe Josep Maria Bartomeu poslao odgovor vladi Španjolske

Predsjednik nogometnog kluba Barcelone Josep Maria Bartomeu izjavio je kako klub podržava katalonske čelnike kao odgovor na odluku španjolske vlade o raspuštanju regionalne vlade.

“Činjenica da su ljudi zatvoreni zbog svojih političkih ideja nezamisliva je u 21. stoljeću. Nitko ne može dovesti u pitanje Barceloninu odanost katalonskom društvu i njegovim demokratskim institucijama.”, rekao je Bartomeu.

>> OBJAŠNJENJE: Zašto je Juventus prošle sezone zaradio 30 miliona više od Real Madrida u Ligi prvaka

>>Navijači Uniteda razočarani ponašanjem njihovih ljubimaca nakon poraza od Huddersfielda

Španjolski premijer Mariano Rajoy zatražio je od Senata izravne ovlasti da raspusti regionalnu vladu u Kataloniji i hitno sazove prijevremene izbore u regiji.

Bartomeu je kazao kako je nogometni klub Barcelone na strani onih koji brane pravo glasa u Kataloniji na referendumu o neovisnosti. Rekao je da klub želi ostati u španjolskoj ligi.

“Tražimo poštivanje Barcelone i mnoštvo njezinih članova, a ne možemo dopustiti da postanemo alat manipuliran političkim interesima”, rekao je predsjednik Barcelone.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum