NaslovnicaVijestiPredsjednik Bayern Munchena otkrio da je pet zvijezda okrenulo leđa Ancelottiju

Predsjednik Bayern Munchena otkrio da je pet zvijezda okrenulo leđa Ancelottiju

Jučer je iz Bayern Munchena potvrđeno kako je trener tima Carlo Ancelotti dobio otkaz nakon vrlo lošeg starta nove sezone.

Pet zvijezda Bayerna okrenulo leđa Ancelottiju

Bavarski gigant se nalazi na trećem mjestu u Bundesligi, nakon što je u posljednjem kolu ispustio dva gola prednosti protiv Wolfsburga.

Nakon te utakmice, koja je završila rezultatom 2-2, Bavarci su doživjeli novi šok kada ih je u srijedu u Ligi prvaka savladao Paris Saint-Germain visokim rezultatom 3-0, nakon čega je sljedećeg dana talijanskom stručnjaku uručen otkaz.

Bayern Munchen je pod vodstvom Ancelottija prošle sezone osvojio Bundesligu, završivši sezonu sa 15 bodova prednosti ispred drugoplasiranog RB Leipziga.

Klub napušta sa postotkom pobjeda od impresivnih 70%, te se već povezuje sa velikim brojem klubova širom Europe.

[su_no1forfootball]

“Nastupi Bayern Munchena od početka sezone nisu ispunili naše uvjete”, rekao je izvršni direktor kluba Karl-Heinz Rummenigge u službenom priopćenju nakon Ancelottijevog otkaza.

Predsjednik kluba Uli Hoeness kasnije u izjavi za Westfalenpost otkrio je malo bolji razlog zbog kojeg je Carlo morao otići. Navodno, leđa mu je okrenulo čak pet važnih igrača u timu.

“Kao trener, ne mogu vam najvažniji igrači u timu biti neprijatelji. U životu sam naučio izreku da neprijatelj u vlastitom krevetu je najopasniji. Zbog toga smo morali poduzeti ovaj potez.”

Hoeness nije imenovao tih pet igrača, ali u pitanju su navodno, između ostalih, i Robert Lewandowski, Thomas Muller i Arjen Robben.

[touchcarousel id='2']

[su_watch_live_football]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

TIP DANA – Četvrtak 25.4: Brighton vs Manchester City

0
Za današnji tip dana smo pripremili utakmicu između Brightona i Manchester Cityja u Premier ligi. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!