NaslovnicaVijestiPredsjednik Bayern Munchena potvrdio kako se sastao sa zvijezdom Juventusa

Predsjednik Bayern Munchena potvrdio kako se sastao sa zvijezdom Juventusa

Predsjednik Bayern Munchena Uli Hoeness potvrdio je kako su špekulacije o sastanku njega i veznog igrača Juventusa Samija Khedire istinite.

Predsjednik Bayerna se sastao sa zvijezdom Juventusa

Naime, on je priznao kako se sastao sa njemačkim reprezentativcem prošle srijede na njegov zahtjev. Njih dvojica su raspravljali o Khedirinim opcijama nakon odlaska u mirovinu, a bivši igrač Real Madrida navodno želi neku funkciju u Bayernu, izvjestio je ESPN.

Predsjednik Bayerna se sastao sa zvijezdom Juventusa

“Sami Khedira i ja samo se sastali jer njegov agent, ili njegov advokat, je to zatražio od mene”, priznao je Hoeness.

“Khedira je zatražio 30 minuta mog vremena kako bi razgovarali o njegovim opcijama nakon što završi nogometnu karijeru, tako da sam pristao na taj sastanak.”

[su_bbworld]

Ipak, pred Khedirom je još dosta vremena prije nego što se odluči na odlazak u karijeru. 30-godišnjak je u Juventus stigao u ljeto 2015. godine besplatno iz Real Madrida, te je trenutno jedan od ključnih igrača u veznom redu ‘Stare dame’. U nešto više od dvije sezone provedene u klubu odigrao je ukupno 86 utakmica u svim takmičenjima, te je postigao 13 golova.

U Real Madridu je u pet sezona odigrao 161 utakmicu i postigao 9 golova, dok je prije dolaska na Santiago Bernabeu nastupao i za Stuttgart, u čijem dresu je odigrao ukupno 132 utakmice. Najveći uspjeh u karijeri je doživio 2014. godine, kada je osvojio Svjetsko prvenstvo sa reprezentacijom Njemačke, kao i Ligu prvaka sa Los Blancosima.

‘Stara dama’ je trenutno drugoplasirana u Seriji A i ima 41 osvojen bod nakon jučerašnje pobjede u 17. kolu na gostovanju kod Bologne (0-3), te za vodećim Napolijem zaostaje jedan bod. S druge strane, donedavno vodeći Inter je ovog vikenda upisao prvi poraz u sezoni i to na domaćem terenu, kada ga je savladao Udinese rezultatom 1-3.

U sljedećem, odnosno 18. kolu očekuje nas veliki derbi. Naime, Juventus će na svom terenu ugostiti trenutno četveroplasiranu Romu, koja ima samo tri boda manje, ali i utakmicu manje, te bi ta utakmica mogla odlučiti dosta toga u borbi za titulu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!