NaslovnicaVijestiPredsjednik Bayerna govorio o budućnosti Ancelottija u klubu

Predsjednik Bayerna govorio o budućnosti Ancelottija u klubu

Predsjednik Bayerna govorio o budućnosti Ancelottija u klubu

Predsjednik nogometnog kluba Bayern iz Münchena Karl Heinz Rummenigge rekao je da budućnost trenera Carla Ancelottija “nije za raspravu”. Bayern je prošle nedjelje eliminiran u četvrtfinalu Lige prvaka od Real Madrida, a potom je izgubio i od Borussije Dortmund u polufinalu Kupa Njemačke.

predsjednik bayerna

“Karlo je vrlo dobar i iskusan trener. Dužina njegovog ugovora je dobro poznata i to nije za raspravu. Dogodile su se neke stvari na koje nismo mogli utjecati. Ozljede, suđenje, nedostatak sreće …”, rekao je Rummenigge za njemački Bild .

>>Liverpool predstavio novi dres za sezonu 2017/18

Ancelotti je sa Bajernom prošlog ljeta potpisao trogodišnji ugovor. I pored eliminacije od dva natjecanja, Bayern je na pravom putu da peti put uzastopce postane prvak Njemačke, pošto četiri kola prije kraja ima osam bodova više od Leipziga. Novu titulu Bayern iz Munchena može potvrditi već za vikend, ako pobijedi Wolfsburg, a Leipzig ne savlada Ingolstadt.

[su_bet365__1m_spectacular_veliki]

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!