NaslovnicaVijestiPredsjednik Bayerna otkrio pravi razlog zbog kojeg je Ancelotti dobio otkaz

Predsjednik Bayerna otkrio pravi razlog zbog kojeg je Ancelotti dobio otkaz

Predsjednik Bayern Munchena Uli Hoeneß otkrio je kako je bivši trener kluba Carlo Ancelotti dobio otkaz jer je njegovo trenersko osoblje svakodnevno pravilo probleme i svađe na Allianz Areni.

Zašto je Ancelotti dobio otkaz

Ancelottija je na klupi zamijenio bivši trener Jupp Heynckes, koji se vratio iz mirovine kako bi spasio sezonu svom voljenom klubu. Otkako se vratio, Bayern je proigrao i upisao devet pobjeda u deset odigranih utakmica pod njegovim vodstvom.

Kakogod, lošiji rezultati nisu glavna stvar zbog koje je Carlo Ancelotti morao otići.

Zašto je Ancelotti dobio otkaz?

Bavarci su iznenadili mnoge nakon što su uručili otkaz talijanskom stručnjaku prije dva mjeseca, a kako otkriva predsjednik kluba Uli Hoeneß Carlo Ancelotti nije glavni krivac za uručeni otkaz, već njegova trenerska ekipa, koja je pravila svađe na treninzima.

“Asistenti Carla Ancelottija nisu bili prikladni za ovaj klub”, rekao je predsjednik Uli za njemačke novine BILD.

“Carlo nije bio problem, sve je bilo u redu s njim, ali svaki dan su bile svađe između psihoterapeuta, doktora i Ancelottijevih fitnes trenera. No možete raditi u takvom okruženju.”

Ancelottija je na klupi njemačkog giganta zamijenio legendarni Jupp Heynckes, kojem je ovo čak četvrti mandat u klubu.

Otkako se on vratio u klub prošlog mjeseca, Bavarci su slavili u devet od deset odigranih utakmica.

Također, ni igračima se nisu sviđali Ancelottijevi treninzi. Jedna od najvećih zvijezda kluba Arjen Robben je nakon odlaska Talijana rekao kako je viđao bolje treninge u mladom timu gdje igra njegov sin.

Bayern Munchen je i dalje vodeći u Bundesligi, uprkos porazu u 13. kolu ovog vikenda na gostovanju kod Borussije Monchengladbach (2-1). Bavarci imaju 29 osvojenih bodova, tri više od drugoplasiranog RB Leipziga.

Iza njih na trećem i četvrtom mjestu su Schalke i Borussia Monchengladbach sa po 24 osvojena boda, dok je Borussia Dortmund petoplasirana sa tri boda manje.

Ancelottijeva sljedeća destinacija još uvijek nije poznata, a mnogi ga povezuju sa preuzimanjem kormila reprezentacije Italije nakon što je izbornik Gian Piero Ventura dobio otkaz.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!