NaslovnicaVijestiPredsjednik Celte poručio Cityju i Barceloni koliko moraju platiti ukoliko žele Nolita

Predsjednik Celte poručio Cityju i Barceloni koliko moraju platiti ukoliko žele Nolita

Manchester City i Barceloana će morati platiti otkupnu klauzulu ukoliko u svoje redove žele dovesti Nolita, potvrdio je predsjednik Celte Vigo Carlos Mourino.

Predsjednik Celte poručio Cityju Nolito

Pep Guardiola se u posljednje vrijeme povezivao sa 29-godišnjakom, koj iej također i jedna od meta Barcelone. Krilni igrač, koji je postigao 12 golova i upisao sedam asistencija u dresu Celte prošle sezone, bio je impresivan i u pobjedi Španjolske protiv Turske rezultatom 3-0 u petak navečer, kada je postigao i pogodak.

Mourino je uvjeren da će njegov klub izgubiti najboljeg igrača ovog ljeta, ali dodaje da neće otići za manju cifru nego što iznosi njegova klauzula u ugovoru.

“Vjerujem da će Nolito otići ovog ljeta. On igra dobro, jedan je od naših boljih igrača. Njegova otkupna klauzula iznosi 18 miliona eura i tko god plati toliko može ga kupiti. Nećemo pregovarati u slučaju manje ponude, ne prodajemo ga za manje od 18 miliona eura. Ukoliko neko plati toliko, moramo ga pustiti da ide, htjeli mi to ili ne.”

Guardiola je već u svoj novi klub doveo Ilkaya Gundogana iz Borussije Dortmund, a vjeruje se da želi dovesti još šest igrača, uključujući i Nolita.

Pored Nolita, među ostalim metama su napadači Schalkea i Borussije Leroy Sane i Pierre Emerick Aubameyang, koji bi u paketu trebali koštati oko 100 miliona funti.

[su_bet_at_home_o_la_la]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!