NaslovnicaVijestiPredsjednik Juvea se obrušio i na Pierluigija Collinu zbog ovoga

Predsjednik Juvea se obrušio i na Pierluigija Collinu zbog ovoga

Predsjednik nogometnog kluba Juventus Andrea Agnelli zatražio je danas da šef sudačke organizacije Europske nogometne unije (UEFA) Pierluigi Collina napusti tu funkciju.

U Juventusu su nezadovoljni suđenjem Britanca Michaela Olivera, koji je sinoć, u trećem minutu sudačke nadoknade vremena dosudio jedanaesterac za Real Madrid, u uzvratz četvrtfinala Lige prvaka, poslije kojeg je španjolski klub prošao u polufinale i pored poraza od 1: 3 na svom terenu. U prvom susretu prošlog tjedna u Torinu, Real pobijedio je Juventus 3:0.

Agnelli je naveo da Collina “nepistrasnim odlukama” u međunarodnim utakmicama klubova iz Serie A, često kompenzuje to što je i sam Italijan.

[su_no1forfootball]

“Čovjeka na tom položaju trebalo bi mijenjati na tri ili pet godina, to je odgovorna funkcija, a promjene bi izbjegle tu pretpostavku glede njegove nacionalnosti”, rekao je Agnelli.

Penal u sinoćnjoj utakmici dosuđen je posle starta Medhija Benatie na Lucasu Vasquezu, koji je bio pred golom Juventusa. Agnelli zagovara uvođenje video tehnologije u utakmice Lige prvaka.

Presudite sami: Riječi koje je Buffon uputio arbitru Michelu Oliveru ipak nisu bile za crveni karton!

Ovako je bijesni Buffon prokomentirao suca Olivera

“Ta tehnologija služi da se izbjegnu pogreške. UEFA nije protiv VAR, samo mora riješiti tehnički problem. Ako je problem naučiti suce svih saveza, onda ih treba poslati na kratak tečaj”, naveo je predsjednik crno-bijelih.

Collina je bio jedan od najboljih sudaca svih vremena. On je došao u Uefu 2010. godine, a također vodi i program Međunarodne nogometne federacije (FIFA) za Svjetsko prvenstvo ovog ljeta u Rusiji, gdje će prvi put na Mundijalu biti korišten VAR. Video tehnologija koristi se u italijanskoj Serie A.

Kada je Oliver dosudio penal za Real, nogometaš Juventusa Giorgio Chiellini je prstima gestikulirao da drži novčanice, sugerirajući da je Real potplatio suce.

U Juventusu su nezadovoljni i time što je kapetanu Sergiu Ramosu bilo dopušteno gledati utakmicu pored terena, iako je suspendiran.

“Sudac nije razumio ništa”, rekao je Agnelli, koja je također bio na terenu nakon završetka utakmice. Ronaldo je postigao gol tek u osmom minutu nadoknade vremena, dok je sudac Oliver raščistio gužvu na terenu, ali i isključio vratara Juventusa Gianluigija Buffona zbog prigovora. Agnelli se zapitao da li je 33-godišnji Oliver bio suviše mlad da sudi tako važnu utakmicu.

“U tim godinama postao sam predsjednik Juventusa, sudac je kvalitetan, ali se zbunio”, rekao je Agnelli.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!