NaslovnicaVijestiPredsjednik kluba potvrdio da želi dovesti Mesuta Ozila u zimskom prelaznom roku

Predsjednik kluba potvrdio da želi dovesti Mesuta Ozila u zimskom prelaznom roku

Predsjednik Intera Erik Thohir potvrdio je danas kako je njegov klub zainteresovan za dovođenje veznjaka Arsenala Mesuta Ozila.

Predsjednik kluba potvrdio interes za Ozila

Njemački reprezentativac sa ‘Topnicima’ ima ugovor do sljedećeg ljeta, te će ga prema pisanju engleskih medija Arsene Wengere pokušati prodati u zimskom prelaznom roku kako bi dobio odštetu za njega, inače bi mogao otići besplatno iz kluba.

“Ozil je definitivno jedan od igrača koje pratimo, ali igrači koji su u klub dolazili u zimskom prelaznom roku, kao što su Lukas Podolski i Xherdan Shaqiri, nisu se pokazali kao dobra pojačanja”, rekao je Thohir.

Saznajte bitne informacije prvi!

Pod vodstvom novog trenera Luciana Spallettija Nerazzurri su sjajno krenuli u novu sezonu. Slavili su u pet od šest odigranih utakmica u ligi, te se nalaze na trećem mjestu sa 16 osvojenih bodova, dva manje od Napolija i Juventusa koji imaju stopostotan učinak.

U nedavno završenom prelaznom roku talijanski velikan je potrošio 80 miliona eura, a u klub su stigli Milan Škriniar, Alessandro Bastoni, Borja Valero, Dalbert, te Matias Vecino.

Inter će u sljedećem kolu Serije A gostovati kod novog prvoligaša Beneventa, koji je posljednjeplasirani bez ijednog osvojenog boda, a utakmica je na rasporedu u nedjelju.

[touchcarousel id='2']

[su_bonus]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!