NaslovnicaVijestiPredsjednik kluba potvrdio: Hatem Ben Arfa ima moj broj ukoliko se želi...

Predsjednik kluba potvrdio: Hatem Ben Arfa ima moj broj ukoliko se želi vratiti u klub

Hatem Ben Arfa je dobrodošao nazad u Lyon ukoliko to želi, izjavio je predsjednik kluba Jean-Michel Aulas.

Predsjednik Lyona se nada povratku Ben Arfe

30-godišnjak je profesionalnu karijeru počeo upravo u Lyonu, za koji je skupio 87 nastupa u svim takmičenjima prije odlaska u Olympique Marseille u ljeto 2008. godine.

Od tada je igrao i u Premier ligi u dresu Newcastle Uniteda i Hull Cityja, nakon čega se 2015. godine vratio u Francusku, u Nicu, gdje je odigrao sjajnu prošlu sezonu i Paris Saint Germain ga je doveo u svoje redove.

“Volio bih da se vrati u Lyon”, rekao je Aulas za beIN Sports, te nastavio: “Međutim, ovaj put je na njemu da me nazove.”

“Ponude koje je Paris Saint Germain prošlog ljeta nudio za njega bile su tri ili četiri puta veće od onih koje mi možemo ponuditi. Rekao mi je da se planira vratiti u klub, a ukoliko i dalje to želi Hatem me mora nazvati, ima moj telefonski broj.”

Krilni igrač ove sezone nije prvi izbor trenera ‘Parižana’ Unaia Emeryja, a počeo je samo pet ligaških utakmica od prve minute, te je na izlaznim vratima kluba.

Ukupno je u svim takmičenjima ove sezone skupio 32 nastupa, u kojima je postigao 4 gola i podijelio samo jednu asistenciju.

[su_bet365__1m_spectacular]

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!