NaslovnicaVijestiPredsjednik La Lige: Messi ne dobija specijalan tretman!

Predsjednik La Lige: Messi ne dobija specijalan tretman!

Zvijezda Barcelone Lionel Messi ne dobija povlašteni tretman, izjavio je predsjednik La Lige Javier Tebas.

Messi ne dobija specijalan tretman

Defanzivac Atletico Madrida Filipe Luis nedavno je rekao da se argentinski reprezentativac tretira drugačije od ostalih igrača u La Ligi zbog njegovog “zvjezdanog statusa”.

Lijevi bek madridskog kluba je dobio crveni karton i isključenje sa utakmice nakon neopreznog starta nad Lionelom Messijem u porazu svog tima protiv Barcelone početkom ove godine.

Iako je 30-godišnjak ipak priznao da je zaslužio crveni karton zbog tog starta, on ipak smatra da osvajač Zlatne lopte ima povlašten status od strane čelnika La Lige, ali Tebas inzistira da su svi igrači podjednako tretirani i važni u ligi.

“Za nas su svi igrači u La Ligi zaštićeni”, izjavio je ‘šef’ La Lige za španjolski AS, te nastavio: “Nema razlike između Lionela Messija i Cristiana Ronala, ili nekog igrača iz Rayo Vallecana, i Messi ne dobija specijalan tretman!”

Tebas je također komentarisao i nedavnu situaciju kada su Cristiana Ronalda izviždali navijači Real Madrida prošlog vikenda zbog njegovih izjava da ostali igrači nisu na njegovom nivou.

“Morate poštovati ljude koji dolaze na Santiago Bernabeu, ali ne mogu shvatiti zašto bi neko pljuvao ili zviždao na Ronalda nakon sve što je uradio za Real Madrid. On zaslužuje da bude cijenjen zbog svojih postignuća.”

[su_bet_at_home_1]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!