NaslovnicaVijestiPredsjednik Lazija potvrdio za koju cifru Keita Balde može napustiti klub!

Predsjednik Lazija potvrdio za koju cifru Keita Balde može napustiti klub!

Predsjednik Lazija Claudio Lotito potvrdio je danas za talijanske medije kako zvijezda kluba Keita Balde može otići ukoliko dođe prihvatljiva ponuda za njega.

Predsjednik Lazija potvrdio za koju cifru Keita Balde može napustiti

Iako njegov ugovor ističe sljedećeg ljeta, kada bi mogao otići besplatno, Lotito za njega traži minimum 30 miliona eura.

Za senegalskog reprezentativca je navodno interes ovog ljeta pokazivao Juventus, protiv kojeg su “Orlovi” slavili u Superkupu Italije pobijedivši rezultatom 3-2, ali predsjednik kluba je dodao da još uvijek nije bilo pregovora sa prvakom Italije.

“Već smo rekli da ćemo prodati igrača bilo kojem klubu koji nam pošalje prihvatljivu ponudu”, rekao je Lotito.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

“Nismo pregovarali sa Juventusom, nismo ga prodali. Dobili smo nekoliko ponuda od klubova iz Italije i inozemstva, ali igrač ih je odbio.”

Keita, čija budućnost još uvijek ostaje nepoznata, bio je u potpunosti izostavljen sa liste pozvanih igrača za nedjeljnu utakmicu protiv ‘Stare dame’, a predsjednik je podržao tu odluku trenera Simonea Inzaghija.

“Trener je donio odluku na temelju onoga što su igrači pokazali tokom tjedna na treninzima. Ukoliko imate igrače koji trenira dobro, a dan prije utakmice kaže kako nije spreman za utakmicu, logično je da ga trener neće pustiti da igra.”

Keita je fizički vrlo jak, eksplozivan i brz krilni igrač, a prošle sezone je u Seriji A imao 53 uspješna driblinga i kreirao 43 prilike.

[su_no1forfootball]

[su_cashout]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!